BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursaspor bayrağı Fenerlileri çıldırtacak

Bursaspor taraftarlarının hayali gerçek oluyor. Boğaz Köprüsü'nde Bursaspor bayrağı çekiliyor...

Abone ol

 Bursasporlu taraftarların, ''Hayallerimiz elbet bir gün gerçek olacak, Bursaspor bayrağı boğazda sallanacak, yer yerinden oynayacak'' yönünde maçlarda bulunduğu tezahürat 20 Mayıs Çarşamba günü gerçek olacak.

Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'un 250'şer metrekarelik iki bayrağının çarşamba günü Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asılacağı bildirildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonluk sürecinde yeşil-beyazlı taraftarların şampiyon olan takımlarının bayrağının Boğaz Köprüsü'nde dalgalanmasını istediğini, şampiyonluğun gerçekleşmesinin ardından da bunun gündeme geldiğini ifade ederek, şunları söyledi:

''Biz de bu konuda çalışmalarımızı yaptık. Devlet Bakanı sayın Faruk Çelik, Ulaştırma Bakanımız ile gerekli irtibatları kurdu, gerekli talimatlar verildi. Biz de İstanbul'da Karayolları 17. Bölge Müdürü ile görüşmelerimizi tamamladık. Şu anda bayraklar hazırlanıyor. 20 Mayıs Çarşamba günü 250'şer metrekarelik iki Bursaspor bayrağı Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asılmış olacak. Şampiyon Bursaspor'un bayrakları her iki köprüde de dalgalanacak.''