BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.399,82
HABER /  GÜNCEL

Annesi şehit olduğuna inanamıyor

Şirvan'da şehit düşen Yalçıntaş'ın evinde yas var. Annesi oğlunun şehit düştüğüne inanamıyor.

Abone ol

Siirt-Şirvan kara yolunda teröristlerce döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan jandarma uzman çavuş Serbülent Yalçıntaş'ın Kırıkkale'deki baba evinde yas var. Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde yaşayan baba Ali ve anne Meliha Yalçıntaş, çocuklarının şehit olduğu haberini gece öğrendiklerini bildirdiler.

Çocuklarının şehit olması üzerine Yalçıntaş'ın yakınları eve gelerek aileyi teskin etmeye çalıştı. Şehit Yalçıntaş'ın üniversitede okuyan kız kardeşi Yasemin Yalçıntaş ağabeyinin evlilik resmini göğsüne basarak, ''Biricik ağabeyim seni izine bekliyorduk sen nereye gittin bizi bıraktın'' şeklinde ağıt yaktı. Anne Meliha Yalçıntaş ise oğlunun şehit olduğuna inanmak istemediğini ve her an kapıdan içeri girmesini beklediğini söyledi.

Şehit Yalçıntaş'ın Malatya'da kendisi gibi uzman çavuş olarak görev yapan ağabeyisi Güngör Yalçıntaş da annesine sarılarak teskin etmeye çalıştı. Bu arada, şehit uzman çavuş Serbülent Yalçıntaş'ın tayininin Yozgat'a çıktığı ve 29 Haziranda Kırıkkale'ye izne geleceği ve izin bitiminin ardından yeni yerinde görevine başlayacağı öğrenildi.

Şehit Yalçıntaş'ın 4 yıllık evli olduğu ve eşiyle birlikte Silvan'da yaşadığı bildirildi. Şehit Yalçıntaş'ın cenazesinin ailesinin isteği üzerine yarın önce Kırıkkale'ye getirileceği ve buradan da doğum yeri olan Balışeyh ilçesine bağlı Koçubaba beldesinde toprağa verileceği kaydedildi.