BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ergünü kibarca gönderdiler

Galatasaray'a tam 13 sene hizmet veren Ergün Penbe de eski bir çok futbolcu gibi kibarca gönderildi.

Abone ol

1994 yazında G.Saray'a imza atan ve 13 sene boyunca Türkiye'nin hem en başarılı hem de en beyfendi oyuncularının başında gelen Ergün Penbe, takımıyla yollarını ayırıyor. Geçtiğimizi günlerde Florya'da Adnan Sezgin'le görüşen Ergün'ün, konuşma sonrasında çok üzgün olduğu gözlerden kaçmıyordu. Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal ve Arif Erdem gibi o da bir idareci tarafından kötü haberi aldı. Adnan Sezgin Ergün'e "Artık seni düşünmüyoruz" dedi. İşte bundan sonrasını gelin Ergün'den dinleyelim:

"Tam anlamıyla olmasa da jübile teklifi yaptılar bana. Adnan Sezgin'le konuştuğumda bana fikrimi sordu. Ben de oynamak istediğimi söyledim. Burada sözleşmem bitmişti. O da beni burada istemediklerini söyledi. Ben de oynamak istiyordum. Adnan abi Feldkamp'ın beni istemediği yönünde birşey söylemedi. Sadece faal olarak beni istemediklerini söyledi.1 yıl daha kesin olarak futbol oynamak istiyorum. Eğer iyi bir performans gösterirsem devam ederim"

"BU TEKLİFE HAZIRLIKLIYDIM"
"Jübile teklifine hazırlıklıydım. Beynimde düşünmüştüm. Ama önemli olan benim ne düşündüğüm. Hazırlıklıydım. Ben profesyonel bir oyuncuyum. 13 yıl hizmet verdim. Elbet burukluk olacak. Neticede buradan kimler geldi kimler geçti. Kader birliği yaptığımız arkadaşlarımız futbolu bıraktılar. Bülent Hoca teknik adamlık yapıyor. Arif de aynı. Buradan ayrılsam bile başka platformada gelmek istiyorum. Tabii ki üzgünüm. Üzgünlüğüm sadece buradaki ortamı özlemek. Buradaki insanları özleyeceğim. Ama kafamda bunun antrenmanını yapmıştm. İstanbul'a döndüğüm anlarda onları ziyaret edeceğim. Benimle çok ilgilendiler"