BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.400,38
HABER /  SPOR

Hakandan Runjeye gözdağı

Beşiktaş'ın yeni transferi Hakan çok mutlu. Hedefi Runje'den kaleyi devralmak. Kleaci taraftarlara umut verdi.

Abone ol

Beşiktaş'ın yeni transferi kaleci Hakan Arıkan, hayatının en mutlu dönemini yaşadığını belirterek, ''Çok çalışıp, kaleyi Runje'den devralmak istiyorum'' dedi. Genç kaleci, BJK TV'de yer alan röportajında, kulübede beklemek için Beşiktaş'a gelmediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

''İlk hedefim Runje'den kaleyi devralmak. İşimin zor olduğunu biliyorum. Çok çalışıp kaleye geçmek istiyorum. İşim zor ama zorluklar beni asla yıldırmaz. Runje çok iyi bir kaleci. Başlarda bir takım şanssızlıklar yaşadı, fakat sonra kalitesini ortaya koydu. Ben çok çalışacağım, Runje'den çok şey öğreneceğime inanıyorum. Bu birliktelik Beşiktaş'ın başarısını arttıracaktır.''

Milli takım kampında Beşiktaşlı futbolcularla bir araya geldiğini dile getiren Hakan, ''Kampta sürekli olarak şampiyonluklardan bahsettik. Bu bir takımın başarıya olan inancıdır. Büyük bir sevinç yaşıyorum. Bir an önce taraftarlarımızın karşısına çıkacağım günleri bekliyorum. Bu sezon Beşiktaş'ı büyük yerlere getireceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

Forma numarası olarak eşinin doğum yılı olan 84'ü seçmeyi düşündüğünü ifade eden milli kaleci, kimseyi idol olarak görmediğini de dile getirerek, ''Ama, Rüştü ve Buffon'u çok beğeniyorum. Kimseyi kendime idol olarak seçmedim. Kendi tarzımı oluşturduğumu düşünüyorum. Beşiktaş'a geldiğimin farkındayım. Kaleye geçmek istiyorum ve bunun için çok çalışmam gerekiyor. Hiçbir zaman yedek oynamayı düşünmedim'' ifadelerini kullandı.

BJK İnönü Stadı'nın atmosferinden çok etkilendiğini de vurgulayan başarılı kaleci, ''Ankaraspor ile birlikte İstanbul'a geldiğimizde siyah-beyazlı taraftarlar beni çok etkilemişti. Gerçekten bu statta bambaşka bir atmosfer var. Rakip takım futbolcularının o ortamdan ürkmemesi mümkün değil. İnönü'ye çıkacağım günü düşündükçe çok heyecanlanıyorum'' diye konuştu.