BIST 10.316
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.408,22
HABER /  GÜNCEL

Anneler Günü ne zaman? 2014 - ( Anlamlı Anneler Günü hediyeleri)

Anneler Günü hediyeleri ve ilginç hediye önerilerini sizin için bu haberde derledik... Anneler günü ne zaman 2014? Anneler günü hediyeleri, Anneler günü mesajları 2014, Anneler Günü için aradığınız her şeyi haberimizde derledik...

Abone ol

Anneler günü ne zaman? Anneler günü hediye öneleri ve Anneler günü için en anlamlı hediyeler İnternethaber.com'da... 

Anneler günü her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlananan özel bir gündür. Anneler Günü'nde annelerimize olan sevgimizi anneler gününe öze hediyelerle ve anneler gününe özel mesajlar ile gösterebiliriz.

Çalışan anneler için Anneler Günü hediyesi, ilginç Anneler günü hediyesi, Anneler Günü için isme ve kişiye özel hediyeler, 2014 yılına özel Anneler Günü hediyesi, Anneler Günü için ev hediyeleri, Anneler Günü için takı ve aksesuar hediyelerini bu haberde topladık.

Peki Anneler günü ne zaman? 2014 Anneler günü ne zamana denk gelmektedir? Anneler günü mesajları, Anlamlı anneler günü hediyelerinin hepsi bu haberde.

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN 2014

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü Anneler günü olarak tüm dünyada kutlanır. 2014 yılında ise Anneler Günü 11 Mayıs tarihine denk gelmektedir.

ANNELER GÜNÜ İÇİN İSME VE KİŞİYE ÖZEL HEDİYELER

Anneler gününde annenize alabileceğiniz kişiye özel hediyeler, ömür boyu kalıcılığını koruyan ve sadece annenize özel bir hediye olabilir. 

Üzerine annenizin ismini işletebileceğiniz mutfak gereçleri,resim baskılı kupa bardaklar,yine kişiye özel mutfak önlükleri,fotoğraf çerçeveleri,canım annem yazılı saatler gibi çok farklı hediyeler olabilir.

Kişiye özel hediyeler kategorisinde siz önereceğim hediyeler aşağıdadır, tek yapmanız gereken beğendiğinizi seçip, sipariş vermek. 

anneler günü ne zaman 2014, anneler günü hediyesi anneler günü ne zaman, anneler günü mesajları

2014 YILINA ÖZEL ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

Malumunuz bu sene anneler günü 11 mayıs 2014 pazar günü kutlanacak. Hal böyle olunca anneler gününe sayılı günler kala ne hediye alsam? telaşı içerisinde olabilirsiniz. Anneye her sene her sene çiçek de alınmaz.

Biz de bu durumu göz önünde bulundurarak Türkiye’deki en büyük online hediyelik alışveriş sitelerinin 2014 yılına özel olarak tasarladığı birbirinden değişik anneler günü hediyelerini araştırdık.

Seçtiğimiz ürünlerin içerisinde neler yokki? Annelere özel kişisel bakım sepetlerinden tutunda ismine özel olarak hazırlanmış yastıklara,cep telefonu kılıflarına,kolyelere kadar herşeyi bulabileceksiniz. Lafı daha fazla uzatmadan sizler için seçtiğim en güzel anneler günü hediye alternatifleri: 

anneler günü mesajları anlamlı sözler, anneler günü ne zaman , anneler günü 2014, anneler günü hediyeleri anlamlı

ANNELER GÜNÜ İÇİN İÇERİSİNDE SEVGİ SÖZCÜKLERİ BULUNAN KAVANOZLAR

Anneler günü hediyesi olarak annenize içerisinde çok güzel sevgi mesajları olan canım annem kavanozu ya da her gün için içerisinde 365 adet annenize olan sevginizi hissettirebileceğiniz kavanozlaradan satın alabilirsiniz. 
anneler günü hediyeleri güzel, anneler günü hediyeleri anlamlı

ANNELER GÜNÜ İÇİN EV HEDİYELERİ

Evine düşkün annelere, mutfakta kullanabilecekleri dekoratif süs eşyaları,mutfak gereçleri, oturma odasında televizyon ünitesinin üzerine koyabileceği süs eşyası ya da annenize özel olarak üretilecek olan duvar saatlerinden satın alabilirsiniz. 

anneler günü hediyeleri , anneler günü hediyeleri anlamlı, anneler günü mesajları ve sözleri
ÇALIŞAN ANNELER İÇİN ANNELER GÜNÜ HEDİYELERİ

Anneniz bir iş kadını ve günlük hayatında şık olan bir bayan ise, ona alabileceğiniz anneler günü hediyeleri ofisinde kullanabileceği tarzda eşyalar olabilir. Ya da çok şık bir kişiye özel deri cüzdan, üzerine annenizin ismini yazdırabileceğiniz bir dolma kalem hediye edebilirsiniz. 

anneler günü, anneler günü ne zaman 2014, anneler günü mesajları
ANNELER GÜNÜNE ÖZEL TAKI VE AKSESUAR HEDİYELERİ

Bazı anneler takı takmaktan çok hoşlanırlar. Tabiki anneler gününün yaklaşmasına az bir süre kala tv reklamlarında dönen tek taş pırlanta ve bileziklerin alınmasını her kadın gibi isterler. Fakat sizin tek taş bir yüzük ya da pırlanta kolye alacak kadar bütçeniz yok ise; istiridye içinden gerçek inci çıkan ve fiyatı gayet makul olan bu ürünü annenize hediye ederek, çok mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. 

anneler günü, anneler günü sözleri , anneler günü şiirleri
İLGİNÇ ANNELER GÜNÜ HEDİYELERİ

Eğer 12 mayıs 2013 anneler gününde annenize eşi benzeri olmayan bir hediye arayışı içerisindeyseniz ve ne alacağınızda aklınıza gelmiyorsa, neşeli,şenşakrak ve birazda eğlenceli annelere ilginç hediyelerden satın alabilirsiniz. Rock eldiveni şeklinde sıcak fırın eldivenleri,üzerinde yılın annesi yazılı oskar ödülleri,yine yılın annesi yazılı kupaları,üzerine anneler günün kutlu olsun yazdırabileceğiniz çikolataları,anneler gününe özel sertifikaları ve daha birçok ilginç hediye ile annenizi şaşırtabilirsiniz. 

anneler günü için ilginç hediyeler, anneler günü mesajları 
ANNELER GÜNÜ MESAJLARI - ANNELER GÜNÜ SÖZLERİ - ANNELER GÜNÜ ŞİİRLERİ

» Her zaman senin karşında masum ve sevgine muhtaç bir çocuk ruhuyla dururum. Çünkü sen benim annemsin. Beni benden çok tanıyansın, bilensin. Bana sarıldığın zaman tüm dertlerimi yok edensin. Anneler günün kutlu olsun ey aziz kadın, annem!.

» Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın.. en aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun annem.

» Her şeye değer senin sonsuz sevgin.. Annem annem.. Seni çok arıyorum.. Çok özledim. Anneler günün kutlu olsun biricik meleğim.

» Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Anneler günün kutlu olsun sevgili annem.

anneler günü ne zaman, anneler günü çiçek, anneler günü hediye seçenekleri
» Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.

» Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

» Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın. Anneler günü kutlu olsun bitanem.

» Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

» Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun.

» Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.