BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Spor Audiler AVEK'te satışta!

Audi'nin efsanevi performans araçları AVEK’in yenilenen Showroom'unda sergileniyor.

Abone ol

AVEK'in "Audi Terminal Konsepti" ile yenilediği Showroom'unda Audi'nin en yeni modellerinin yanında performans otomobilleri RS6, RS7, R8 ve S8 de sergileniyor.

İstanbul Tekstilkent'te, 2006 yılından bu yana Doğuş Otomotiv Audi Yetkili Satıcı ve Servis hizmeti veren AVEK'in Audi Terminal Konsepti'yle yenilenen Showroom'u, dinamik hatlarıyla markanın "Teknoloji ile bir adım önde" sloganıyla efsaneleşen ilerici kimliğini taşıyor.

Yeni tasarım ile 1600 metrekarelik kapalı Showroom alanına kavuşan tesiste, aynı anda 20 araç sergilenebiliyor. Sergilenen araçların arasında, markanın en yeni modellerinin yanında, otomotiv tarihinin efsaneleri arasına giren R ve RS modelleri de bulunuyor. Performans modelleri, RS6, RS7, R8, S8 ve S3'ün de beğeniye sunulduğu yeni Showroom, bu yönüyle, Audi'nin otomotiv teknolojisinde geldiği son noktayı da gözler önüne seriyor.

Audi'nin en yeni modellerinin de test edilebildiği AVEK'in yeni tesisinde, servis alanı ve kapasitesi de iki katına çıkarıldı. 25 araç liftinin bulunduğu servis alanında, aynı anda 25 araca servis hizmeti verilebiliyor. Böylece, AVEK'in günlük servis kapasitesi de 50 araçtan 100 araca çıkarıldı