BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,64
ALTIN 2.410,45
HABER /  MEDYA

'Küçük Fethullah' sözü argo mu?

Fethullah Gülen'e ait eski ses kayıtları yeni bir tartışma yarattı. Kaseti yayınlayan Sevilay Yükselir'e ise tepki var.

Abone ol

Sevilay Yükselir, A Haber'de yayınladığı Fethullah Gülen'e ait kasetleri bu kez de Deşifre'de Mehmet Ali Önel'e savundu. Kasette yer alan "Küçük Fethullah'ın babası derim" sözlerinin ilk etapta argo olarak anlaşıldığını; ancak Fidel Okan'ın düzeltmesiyle gerçeğin anlaşıldığını ifade eden Önel, Yükselir'in bu konudaki yaklaşımını kabul etmediğini söyledi.

Fethullah Gülen'e ait eski sohbet kasetlerinden derlenen açıklamalar özellikle sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Sevilay Yükselir, kendisine yönelik tepkilere rağmen bir kez daha ekrana çıktı ve o kasetleri savundu.

"ARGO OLARAK ANLAŞILDI" 

Deşifre programında Mehmet Ali Önel'in sorularını cevaplayan Sevilay Yükselir, yayınladığı kasetteki "Küçük Fethullah'ın babası derim" sözlerinin kendisini din adamı olarak tanıtan bir kişiye yakışmadığını söyledi. Önel, bu sözlerin ilk etapta argo olarak anlaşıldığını; ancak bu yanlış anlamanın dana sonra Fidel Okan tarafından düzeltildiğini söyleyerek Yükselir'ie bu noktada katılmadığını söyledi. Yükselir ise adı geçen Fethullah adlı çocuğun özürlü olduğunu ve bunun üzerinden yapılan bir aşağılamanın kimseye yakışmayacağını anlattı. İşte Yükselir'in o ilginç savunması;