BIST 10.170
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.398,00
HABER /  GÜNCEL

Bu iddialar Pınar Altuğ'u kızdıracak!

Yağmur Atacan'a ateş açan saldırgan yakalandı. Saldırganın ilk ifadesi ise bir hayli ilginç;

Abone ol
Dizi oyuncusu Pınar Altuğ'un oyuncu eşi Yağmur Atacan'a silahlı saldırı düzenleyen saldırgan Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Galip T. ilk sorgusunda saldırıyı 'kadın meselesi' yüzünden gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.
 
Yağmur Atacan, 7 Nisan 2014 günü saat 17.30 sıralarında Etiler Ülgen sokaktaki  bulunan iş yerinden dışarı çıkışı silahlı saldırıya uğramıştı. Atacan'ın aracına yaklaşan bir kişi ateş etmiş, silahının tutukluk yapması üzerine saldırgan kaçmayı başarmıştı.
 
CEP TELEFONU SİNYALİNDEN TESPİT EDİLDİ
 
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis, saldırının yapıldığı yerdeki cep telefonu sinyalleri, güvenlik kamera görüntüleri ve görgü şahitlerinin ifadesine göre şüpheli Galip T.’nin kimliğini tespit etti. Gaziosmanpaşa’da bir adrese yapılan baskında Galip T., gözaltına alındı.
 
KADIN MESELESİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ
 
Gasp Büro Amirliğinde sorgulanan Galip T.’nin zaman zaman çelişkili ifadeler verdiği öğrenildi. Galip T.’nin olayı kadın meselesi yüzünden yaptığını anlattığını ancak konunun detaylarını söylemediği öğrenildi. Galip T.'nin ayrıca Yağmur Atacan'ı daha önce hiç görmediğini söylediği de belirtildi. Galip T.’nin çelişkili ifadeler vermesi üzerine, olayda bir azmettirici olma ihtimaline karşılık soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi.

DAHA ÖNCE BİR KEZ GÖZALTINA ALINMIŞ
 
Polis tarafından yapılan incelemede Galip T.'nin daha önceden sigara kaçakçılığı suçündan bir kez gözaltına alındığı, bu olay dışında başka bir kaydının bulunmadığı öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Galip T.'nin savcılık tarafından detaylı ifadesinin alınacağı belirtildi.