BIST 10.267
DOLAR 32,35
EURO 34,78
ALTIN 2.393,09
HABER /  GÜNCEL

Akit fena coştu: Gülen'in akıl hocası GAY!

Cemaat ve Fethullah Gülen konulu iddialarında çığır açan Akit'in tepe ismi Hasan Karakaya "Fethullah Gülen’in akıl hocası bir “homo” imiş!" iddiasında bulundu...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
AK Parti'ye yakın medyanın Gülen Cemaati'ni hedef alan iddialarının sonu gelmezken Akit gazetesi kendini aştı ve "bel altı" bir imada bulundu. 

AKİT'TEN GÜLEN'E BEL ALTI SUÇLAMA

Gazetenin tepe ismi Hasan Karakaya bugünkü yazısında Akit'in manşetine konu olan "Gülen'in akıl hocası FBI Ajanı John Edgar Hoover"ın eşcinsel olduğunu yazdı. Karakaya "Fethullah Gülen’in akıl hocası bir “homo” imiş!" başlıklı yazısıyla günün en çok reaksiyon alan iddialarından birine imza attı. Karakaya, Ertuğrul Özkök'ün John Edgar Hoover'ı anlattığı yazısında ünlü FBI ajanı için gay dediğini hatırlattı ve "Gülen’in “akıl hocası”nın bir “homo” olması, sizce de ilginç değil mi?.." diye sordu.

1972'DE ÖLDÜ AMA YAŞIYORMUŞCASINA MANŞET ATTILAR

Akit'in manşetinde Gülen'in akıl hocası olarak takdim edilen ünlü FBI Ajanı John Edgar Hoover 1972 yılında hayatını kaybetti. Yani ne cemaatle ne Gülen'le hiç bir direk ya da dolaylı temas içinde olması mümkün değil. Ancak gazetenin manşetine bakıldığında yıllar önce ölmüş olan Hoover'ın Gülen ve cemaatine halihazırda akıl hocalığı yaptığı sonucu çıkıyor.

İşte Karakaya'nın yazısındaki ilgili bölüm:

GÜLEN'İN AKIL HOCASI BİR HOMO İMİŞ!

Bugünkü 1. sayfamızda, “Fetullah Gülen’in akıl hocasının FBI Ajanı John Edgar Hoover olduğunu” manşete çektik...

Peki, “Gülen’in akıl hocası John Edgar Hoover” nasıl bir adamdır?.. Ertuğrul Özkök, 18 Kasım 2011 tarihli Hürriyet’teki yazısında Hoover’i şöyle anlatıyor:

“O adam, seçilmiş başkanlardan, en güçlülerden bile güçlüydü... Çünkü o adam, tam 48 yıl, yani yarım asır boyunca, Amerika Birleşik Devletleri’nde bütün şöhretli insanları, siyasetçileri, aktörleri, işadamlarını dinledi... Onların telefon konuşmalarını dinledi, kayda aldı, sakladı... Ve gerektiği anda, hiç tereddüt etmeden kullandı... Başkanların karılarını bile dinledi. (...) Şimdi bütün Amerika onun hakkında yapılan, J. Edgar filmini seyrediyor. (...) Ben bilmiyordum, bu film dolayısıyla çıkan yazılardan öğrendim. Hoover, gay’miş.

Hollywood Reporter dergisinde çıkan yazıda, gay olduğu ile ilgili iddiaların yanına parantez açıp, ‘muhtemelen’ diye yazma ihtiyacı duymuşlar.

Böyle yazmışlar ama, filme, partneri olduğu söylenen bir erkekle yaptığı bilek güreşinden sonra, dudak dudağa öpüşme sahnesi eklemeyi de unutmamışlar. (...) Ayrıca bir başka sahnede de annesinin elbiselerini giymiş halde görünüyormuş.”

Gülen’in “akıl hocası”nın bir “homo” olması, sizce de ilginç değil mi?..

HASAN KARAKAYA YAZILARI

İŞTE AKİT'İN BUGÜNKÜ MANŞETİ:

başliksiz-1.20140507105537.jpg