BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Anne Zinciri Nazlı Ilıcak'ı mest etti

Eylemci gençlerin annelerinin Taksim eylemini canlı yayında izleyen Nazlı Ilıcak duygusal anlar yaşarken Başbakan'a seslendi...

Abone ol

GAZETECİLER.COM
Başbakan Erdoğan'la Gezi Parkı'nın temsil edecek heyetin yapacağı görüşme merakla beklenirken Meydan'da tarihi bir gün daha yaşandı. Hükümet ve Valilik cephesinden eylemcilerin ailelerine yapılan çağrılar ters tepti ve anneler meydana akın etti.

TAKSİM'DE ANNELER ZİNCİRİ

Gezi Parkı eylemine destek vermek için gelen anneler slogan atıp insan zinciri oluşturdu. Taksim Gezi Parkı eyleminin 17. gününde, Gezi Parkı girişine gelen anneler, "Anneler Taksim'de" şeklinde slogan atıp göstericilere destek verdi. Anneler, el ele tutuşarak insan zinciri oluşturdular. Ardından, Gezi Parkı önünde oturan anneler sloganlar atarak desteklerini sürdürdüler.

NAZLI ILICAK'I DUYGULANDIRAN SAHNE

Annelerin Taksim eylemini canlı olarak ekranlara yansırken CNN Türk'te konuşan Nazlı Ilıcak ortaya çıkan manzaranın çok önemli ve anlamlı olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan'ın annelere verdiği değeri hatırlatan Ilıcak canlı yayında duygusal anlar yaşadı. Eylemden bir hayli etkilendiği gözlenen Ilıcak, "Başbakan Erdoğan bu manzarayı çok iyi okumalıdır" derken Taksim'deki anneler zinciri karşısında göz yaşlarını tutmakta zorlandı, hükümete uzlaşma çağrısı yaptı.