BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.443,22
HABER /  GÜNCEL

Ankarada esrarengiz 3 ceset!

Ankara'da korkunç cinayet. Batıkent'te yol kenarında cesetleri gören vatandaşlar olayı jandarmaya ihbar etti.

Abone ol

Ankara Batıkent'te yol kenarına atılmış iki kadın ve bir erke çocuğu cesedi bulundu. Cesetlerin kafalarına sıkılarak öldürüldüğü anlaşıldı..

Polis töre cinayeti veya cinnet ihtimali üzerinde duruyor. Cesetlerin anne ve çocuklarına ait olduğu belirtiliyor.

Kuzey Çevre Yolu Batıkent sapağında, iki kadın ve bir erkek çocuğun cesedini gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdiler. Olay yerine giden Jandarma ekiplerince çevrede güvenlik önlemi alınarak araştırma başlatıldı.

Cesetler anne ve çocuklarına ait

Ankara'nın Kuzey Çevre Yolu Batıkent girişi Yuvaköy mevkiinde bulunan cesetlerin anne ve iki çocuğuna ait olduğu ifade edildi. Otoyol kenarında cesetleri bulunan annenin 40'lı yaşlarda, kızının 18, oğlunun ise 10'lu yaşlarda olduğu bildirildi.

Cinayet sabaha karşı

Batıkent'te 1'i erkek çocuk 3 kişinin başlarına kurşun sıkılarak öldürülmesi olayının sabaha karşı bir otomobil içinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Başlarına tek el sıkılmış

Olay yerine gelen Jandarma Kriminal ekipleri özel kıyafetlerle inceleme yaparak delil topladı. Öldürülen kişilere ait kan lekelerinin yol kenarında da olduğu gözlendi. Olay yerinde üç boş mermi kovanı bulunduğu ifade edildi.

Meraklılar trafiği tıkadı

Öte yandan, Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı, bazı vatandaşlar araçlarını yol kenarına park ederek ekiplerin çalışmalarını izledi. Bu sırada Jandarma tarafından araçların yol kenarından çekilmesi yönünde sık sık uyarı anonsu yapıldı.

Töre cinayeti mi? Mertcan kim?

Edinilen bilgiye göre jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalarda kadının yüzüğünün içinde 'Mertcan' adının yazıldığı belirlendi. Jandarma ekipleri, bu ismin kadının kocasına veya çocuklardan birine ait olabileceği üzerinde duruyor. Olayın sabah saat 05-06 sıralarında meydana geldiği ifade edilirken; şahısların aracın içinde öldürüldükten sonra otoyol kenarına atıldığı kaydediliyor.

Olayın bir töre cinayeti olabileceği üzerinde duran Jandarma ekipleri, kocanın cinnet getirip eşi ve çocuklarını öldürebileceğini araştırıyor. Ayrıca yapılan araştırmalarda 40 yaşındaki anne üzerinde bir de cep telefonu bulundu. Telefonu muhafaza altına alan jandarma ekipleri, cep telefon kayıtlarını incelemeye aldı. Telefondaki son görüşmeleri araştıran jandarma, telefon bilgilerine göre cinayeti aydınlatmaya çalışıyor.

Cesetler, Jandarma Kriminal ekiplerinin olay yeri incelemesinin tamamlamasının ardından Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.