BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.512,46
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu Sibirya karı geliyor!

ANKARA hava durumu son meteoroloji tahminleri fena Sibirya karı kapıda! Ankara'da sıcaklık 8 derece birden düştü kar yağışı öğleden sonra başlayacak. Peki okullar tatil olur mu karar valilikte.

Abone ol

ANKARA hava durumu son meteoroloji tahmimleri ürküttü. Ankara'da Sibirya karı kapıda. Sıcaklık değerleri 6 derece birden düştü öğleden sonra kar yağışı başlayacak ve akşama doğru yer yer etkisini arttıracak.

ANKARA HAVA DURUMU KAR SERT GELİYOR

ANKARA hava durumu meteoroloji açıkladı son tahmin korkuttu. Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Düzce, Bartın ve Zonguldak çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Hava sıcaklığı hissedilir derecede (4-10 derece) azalması bekleniyor.

Ankara için 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu kar öğleden sonra etkisini arttıracak Sibirya kışı kapıda. Sıcaklık değerleri 6 derece birden düşüyor.

BUGÜN YOĞUN KAR VAR BU İLLER DİKKAT!

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü kar yağışı çok yoğun olarak etkili olacak. İstanbul, Ankara, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Bolu, Karabük, Kastamonu, Yalova, Balıkesir, Düzce, Zonguldak, Bartın, Samsun, Eskişehir, Kütahya, Bilecek, Çankırı, Çorum, Tokat, Sivas, Kırşehir, Yozgat, Kayseri, Afyonkarahisar, Konya, Aksaray, Niğde, Karaman, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Kars, Ardahan ve Erzurum illerinde bugün yoğun kar etkili olacak.