BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,86
ALTIN 2.484,71
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu kar ne zaman bastıracak?

İSTANBUL hava durumu son meteoroloji tahminleri korkuttu. Hava sıcaklığı çok düşecek İstanbul'a kar öğleden sonra inecek peki okullar yarın tatil mi?

Abone ol

İSTANBUL hava durumu için beklenen kritik gün geldi. Meteoroloji son tahminlerine göre kar yağışı saat 11'de sulu kar olarak başladıktan sonra saat 14.00'dan itibaren bastıracak. Yüksek yerlerde etkisini göstermeye başlayacak olan kar yağışı akşama doğru bölgenin tamamında etkili olacak. Kar yağışı cuma gününe kadar zaman zaman tipi şeklinde devam edecek.

Okullar öğleden sonra tatil olur mu sorusunun cevabını ise İstanbul Valiliği verecek. Öğleden sonra bastıracak olan kar yağışı akıllara okullar tatil mi sorusunu getirdi. Okul tatili kararı internethaber'de olacak.

İstanbul'dan kar yağışına dair ilk haberler de gelmeye başladı. Beylikdüzü taraflarına kar indi ve yerleri tuttu. Metrobüs güzergahında ekipler alarm durumunda. Akşam metrobüslerin çalışması için tüm önlemler alındı.

İSTANBUL HAVA DURUMU SAAT SAAT KAR YAĞIŞI

İSTANBUL için yapılan son hava durumu tahminine göre kar yağışı 11'de sulu kar olarak başladı saat 14.00'dan sonra yoğunlaşarak devam edecek. Meteoroloji sitesinden İstanbul için son hava durumu tahminini uyarıyla birlikte yayınladı. İstanbul'da yağmur şeklinde başlayacak yağışın akşam saatlerinde etkisini arttırarak Cuma günü akşam saatlerine kadar yer yer yoğun (20-50 cm) kar sağanakları şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor. Kutupsal soğuk havanın Karadeniz üzerinden geçerken nem kazanmasıyla meydana gelen deniz etkili kar yağışlarıyla birlikte gök gürültüsü, kuvvetli rüzgar ve tipinin de görülebileceği değerlendirilmektedir.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

İSTANBUL hava durumu son raporlarına göre kar yağışı öğleden sonra etkisini arttıracak. Sıcaklık değerleri 15 derece birden düşüyor.

BUGÜN YOĞUN KAR VAR BU İLLER DİKKAT!

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü kar yağışı çok yoğun olarak etkili olacak. İstanbul, Ankara, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Bolu, Karabük, Kastamonu, Yalova, Balıkesir, Düzce, Zonguldak, Bartın, Samsun, Eskişehir, Kütahya, Bilecek, Çankırı, Çorum, Tokat, Sivas, Kırşehir, Yozgat, Kayseri, Afyonkarahisar, Konya, Aksaray, Niğde, Karaman, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Kars, Ardahan ve Erzurum illerinde bugün yoğun kar etkili olacak.