BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.451,99
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu kutup karı fena bastıracak!

İSTANBUL ve Ankara için kritik hava durumu raporu meteoroloji uyardı. Bugün öğleden sonra kar bastıracak cuma günene kadar etkili olacak. Peki öğleden sonra okullar tatil olur mu?

Abone ol

İSTANBUL, Ankara, Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Kocaeli, Samsun hava durumu için korkutan uyarı meteoroloji son tahminleri açıkladı. Kar yağışı bugün öğleden sonra özellikle İstanbul'da bastıracak. Peki öğleden sonra etkisini arttıracak kar yağışı okullar tatil ettirir mi? Öğleden sonra okullar tatil mi sorusunun cevabı için gözler valilik kararlarında.

Batı bölgeler ‘kutup’, doğu ise Sibirya soğuğu ile donacak. Sıcaklıklar 15 derece düşecek. İstanbul'un yüksek yerlerinde kar kalınlığı 35 cm'yi bulacak.

SİBİRYA KIŞI KAPIDAN GİRDİ!

Meteorolojİ Genel Müdürlüğü, bugün itibariyle Türkiye’nin batısının kutup soğuklarıyla doğusunun ise Sibirya soğuğuyla mücadele edeceğini bildirdi. Hava sıcaklığı genel olarak 15 derece düşecek, bu sisteme fırtına şeklinde esecek rüzgâr eşlik edecek.

SAMSUN'DA OKULLARA KAR TATİLİ!

SAMSUN'da okullar tatil edildi tatil kararını Samsun Valiliği bazı ilçeler için verdi. Samsun'un Ayvacık İlçesi'nin tamamı, Salıpazarı İlçesi'nde bazı köyler ile Canik İlçesi'nde taşımalı eğitim veren okullarda yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

ÇORUM'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Çorum'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve 10 ilçede eğitime 2 gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı dolayısıyla kent merkezi ile Alaca, Bayat, Boğazkale, Dodurga, Laçin, Oğuzlar, Mecitözü, Ortaköy, Sungurlu ve Uğurludağ'daki ilk ve orta dereceli tüm okulların bugün ve yarın tatil edildiği belirtildi.

BUGÜN YOĞUN KAR VAR BU İLLER DİKKAT!

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü kar yağışı çok yoğun olarak etkili olacak. İstanbul, Ankara, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Bolu, Karabük, Kastamonu, Yalova, Balıkesir, Düzce, Zonguldak, Bartın, Samsun, Eskişehir, Kütahya, Bilecek, Çankırı, Çorum, Tokat, Sivas, Kırşehir, Yozgat, Kayseri, Afyonkarahisar, Konya, Aksaray, Niğde, Karaman, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Kars, Ardahan ve Erzurum illerinde bugün yoğun kar etkili olacak.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR ÖĞLEDEN SONRA BAŞLIYOR

İSTANBUL için bugün kriitk gün öğleden sonra kar yağışı fena bastıracak. Meteoroloji son hava durumu tahminlerini açıkladı. Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmur, öğle saatlerinden itibaren kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının; İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde yoğun olması bekleniyor. Sıcaklık 6 ila 10 derece azalacak.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

İSTANBUL hava durumu son raporlarına göre kar yağışı öğleden sonra etkisini arttıracak. Sıcaklık değerleri 15 derece birden düşüyor.

ANKARA HAVA DURUMU KAR BAŞLIYOR!

ANKARA hava durumu meteoroloji açıkladı son tahmin korkuttu. Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Düzce, Bartın ve Zonguldak çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Hava sıcaklığı hissedilir derecede (4-10 derece) azalması bekleniyor.

Ankara için 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu kar öğleden sonra etkisini arttıracak Sibirya kışı kapıda. Sıcaklık değerleri 6 derece birden düşüyor.

BURSA HAVA DURUMU KAR BAŞLADI!

BURSA hava durumu son meteoroloji tahminlerine göre kar yağışı yüksek yerlerde etkili olmaya başladı. Öğle saatlerine doğru kar yağışı etkisini yer yer arttıracak.

Bursa 5 günlük hava durumu tahmini

BURSA hava durumu yeni meteorolojik tahminler korkuttu. Bölgenin yüksek yerlerinde kar yağışı başladı. Sıcaklık değerleri 8 derece birden düştü.

ESKİŞEHİR HAVA DURUMU KAR GELİYOR!

Eskişehir hava durumu yeni raporları meteoroloji açıkladı. Bölgede sıcaklık düşüyor kar yağışı öğleden sonra yer yer etkili olarak başlayacak.

Eskişehir 5 günlük hava raporu

ESKİŞEHİR hava durumu son meteorolojik tahminlere göre sıcaklık değerleri birden düşüyor kar yağışı öğleden sonra başlayacak.

DOĞU ANADOLU BUZ TUTTU!

Sibirya yüksek basıncının etkisinde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 18 derece ile Ağrı’da. Bölgede bugün hava öğle saatlerine kadar parçalı ve az bulutlu, ardından çok bulutlu. Yarın sabah buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus bekleniyor.

ISPARTA ve Burdur hava durumu fena  hava sıcaklığı sıfırın altında 15 dereceye kadar düşecek, kuvvetli don ve buzlanma olacak. Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde’de çarşambadan cuma akşam saatlerine kadar aralıklarla hafif kar yağışı görülecek. Kuvvetli rüzgâr ve kuvvetli buzlanma ve don bekleniyor.