BIST 9.492
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.489,30
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu kar yine başladı

Ankara hava durumu son tahmini meteoroloji açıkladı. Ankara'da dün başlayan kar yağışı bugün erken saatlerde yer yer etkisini arttırmaya başladı. Peki kar Ankara'da ne kadar yağacak okullar bugün tatil mi? Gözler Ankara Valiliği kar tatili açıklamasında.

Abone ol

Ankara hava durumu raporları 3 Aralık tahminlerini meteoroloji açıkladı. Ankara'da dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı gece boyunca aralıklarla devam etti. Bu sabah saatlerinde yüksek yerlerde başlayan kar yağışı gün içinde şiddetini biraz daha arttırabilir. Peki Ankara'dabugün okullar tatil mi, gözler Ankara Valiliği'nde. Bu konuda henüz bir açıklama yok.

Ankara'da etkili olan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi.

ANKARA HAVA DURUMU KAR BAŞLADI

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz bölümünün (Zonguldak,Bartın,Düzce)yağmurlu,Bolu ve Karabük çevrelerinin kar yağışlı,Ankara ve Çankırı çevrelerinin sabah saatlerinde kar ve karla karışık yağmurlu, yüksek kesimlerinin kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

Hava sıcaklığı bölge genelinde 3 ile 7 derece azalarak mevsim normalllerinin altında seyredeceği tahmin edilmektedir.

Ankara'da gün içinde hava durumu değişimleri...

Rüzgar genellikle kuzey, kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI

Batı karadeniz'in iç kesimleri ve bölgenin genelinde sabah ve gece saatlerinde görülecek buzlanma ve don olayının oluşturabileceği olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.)karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

TEM YOLU ANKARA İSTİKAMETİ KAPANDI

Yeniçağa ilçesinde TEM otoyolunun Ankara istikameti ulaşıma kapandı. Otoyolda kilometrelerce araç kuyruğu oluşt.