BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,23
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu kar için bu saate dikkat!

ANKARA hava durumu raporlarına göre kar yağışı öğleden sonra başlayacak ve iş çıkışı saatinde de kar olacak. Ankara için meteorolojinin yaptığı son tahminler şöyle.

Abone ol

ANKARA için meteorolojinin yaptığı saatlik hava durumu tahmininde öğleden sonra saat 14.00'da kar yağışının başlayacağı ve saat 17.00'a kadar süreceği görülüyor.

Ankara'da kar yağışına bağlı olarak hava sıcaklığı düştü. Eksi 6 dereceye inen ısı dolayısıyla Ankara'da sokak çeşmeleri dahi dondu.

ANKARA SAATLİK HAVA DURUMU

Meteorolojinin resmi sitesinde yayınladığı 26 Ocak 2016 Ankara hava durumu raporuna göre öğleden sonra kar yağışı başlıyor. Kar yağışı iş çıkış saati olan saat 17.00'da da devam edecek. Saat 20.00'da ise kar duracak.

Ankara'da sıcaklıklar eksi değerlerde seyretmeye devam edecek. kar yağışı perşembe gününe kadar aralıklarla devam edecek.

Ankara için 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu raporuna göre bu gece en soğuk gecelerden biri yaşanacak. Ankara'da gece sıcaklık eksi 14 dereceye kadar inecek. Yarın karın yerini sis alırken aşırı soğuk yine hüküm sürecek. Perşembe günü kar geri dönüş yapıyor.