BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,29
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu son tahmin yarından sonra...

İSTANBUL, Ankara hava durumu olmak üzere Kocaeli, Sakarya, Bolu, Eskişehir ve Afyon'da kar yağışlarına mola. Sıcaklıklar yarından itibaren birkaç derece artmaya başlıyor. Şubat ayına kadar ciddi bir kar yağışı yok.

Abone ol

Hava durumu raporlarından sevindiren haber. Başta İstanbul ve Ankara hava durumu olmak üzere kar yağışları bir süreliğine bitiyor, sıcaklık değerleri artıyor. Yarından itibaren yani 27 Ocak Çarşamba gününden itibaren sıcaklıklar 3-5 derece artacak. İstanbul hava durumu için perşembe günü en yüksek sıcaklık değeri 13 derece olacak. Peki Bursa, Kocaeli, Bolu, Eskişehir, Afyon, Kayseri, Düzce hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU SICAKLIK ARTIYOR!

İSTANBUL hava durumu dondurucu soğuklar ve kar yağışına bir süreliğine mola! İstanbul'da sıcaklıklar 3-5 derece artacak, Şubat'ın ortalarına kadar kar yağışı öngörülmüyor.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

İSTANBUL hava durumu için yeni rapor meteoroloji açıkladı. Sıcaklıklar artıyor, kar yağışına mola. Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Trakya kesimlerinde kuvvetli olmak üzere, buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

ANKARA HAVA DURUMU DONDURUCU SOĞUKLAR DEVAM EDİYOR

ANKARA hava durumu yeni raporlar açıklandı meteoroloji duyurdu. Ankara'da sıcaklıklar eksi değerlerde seyretmeye devam edecek. kar yağışı perşembe gününe kadar aralıklarla devam edecek.

Ankara için 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu yeni sıcaklık değerler açıklandı. Dondurucu soğuklar devam ediyor. Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerden itibaren Bartın, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak, öğle saatlerinden itibaren Ankara (Şereflikoçhisar, Evren hariç) ve Çankırı'nın kuzey ve batı çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı beklenmektedir.


YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; kıyılarında karla karışık yağmur olmak üzere Kuzey Ege, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Doğu Karadeniz ile Orta Karadeniz kıyı kesimleri, Bolu, Mardin, Eskişehir ve Ankara'nın batısının hafif kar yağışlı, Marmara, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Muş, Ağrı, Iğdır, Batman ve Siirt çevrelerinin ise kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.


DOĞU'DA SICAKLIK AZALIYOR KAR YAĞIŞI DEVAM

Doğu kesimlerde azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Ege ve Akdeniz Kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s)eseceği tahmin ediliyor.

Doğu'da kar yağışı aralıklarla etkisini arttırarak devam edecek.


Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.