BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Anjelika Akbar resitaliyle büyüledi

Gaziantep'te sahne alan dünyaca ünlü piyanist Anjelika Akbar, verdiği resitalle klasik müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Abone ol

TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından kadın girişimcilere mikro kredi sağlamak amacıyla Gaziantep'te sahne alan dünya ünlü piyanist Anjelika Akbar, “İçimdeki Türkiyem “ adını verdiği resitalle klasik müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Başta Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semercioğlu, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Nejat Koçer ve Gaziantep Serbest Bölge Başkanı Mehmet Özmen gibi çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı gecede sanatçı Anjelika Akbar, ”İçimdeki Türkiyem” adlı resitaliyle adeta Türkiye'de son yıllarda yaşanan olayların bir özeleştirisini yaptı.
Konser öncesi Gaziantep'in tarihi ve turistik yerlerini gezen Anjelika Akbar, gezisi sırasında yurt dışında ününü duyduğu Dreamon Moda Evi'ne uğramayı ihmal etmedi. Firma sahibi ve GAGİKAD Kurucu Başkanı Serpil Karuserci'den abiye ve gelinlikler hakkında bilgi alan Akbar, beğendiği bir gece kıyafetini Onat Kutlar Tiyatro Salonu'nda verdiği konserinde giydi.

Bu arada Radyo Zeugma'ya da konuk olan ünlü piyanist-besteci Anjelika Akbar, canlı yayında dinleyicilerden gelen soruları yanıtladı. Gaziantep'i çok beğendiğini söyleyen Anjelika Akbar, “Böylesine güzel bir kentte konser verdiğim için çok mutluyum. Gaziantep'ten hoş anılarla, dinlediğim müthiş kadın girişimci hikayeleri ile ayrılıyorum” dedi.