BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Nükleer enerji neyimize turu başladı

Ahmet Salih Özenir, küresel ısınmaya dikkat çekmek amacıyla ‘Güneş enerjisi yeter nükleer neyimize?’ sloganı ile Türkiye bisiklet turuna çıktı.

Abone ol

TEMA Vakfı Mersin Temsilciliği gönüllüsü Ahmet Salih Özenir, küresel ısınmaya dikkat çekmek amacıyla ‘Güneş enerjisi yeter nükleer neyimize?’ sloganı ile Türkiye bisiklet turuna çıktı.

1 Haziranda çıktığı Türkiye yolculuğunda 05 Haziran Dünya Çevre Günü ve Haftasında Manavgat'a gelen Ahmet Salih Özener, Manavgat Tema temsilcisi Şenay Malbora, Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Nashira otel sahibi Hüseyin Aydoğan, otel çalışanları ve Tema gönülleri tarafından karşılandı.

12 yıldır doğa bisiklet sporu yaptığını anlatan Ahmet Salih Özenir, 1 Haziran da başladığı turu Temmuz ayı sonunda tamamlayacağını söyledi. Özenir, ''Tema gönüllüsü olarak 1 Haziranda başladığım Türkiye bisiklet turunda bu gün 5. Gününde Manavgat'a ulaştım. 2 ay sürecek turun ilk etabını geçmiş oldum. Yolculuk iyi ve güzel geçiyor. Çevresel Mesaj taşıyoruz. İnşallah amacımıza ulaşacağız. Hedef projenin adı 4 deniz 4 kapıdır. 4 denizimizin sahillerini gezeceğim. 4'te kapı var bu turun içinde. İpsala Yunanistan, Kapıkule Bulgaristan, Sarp Gürcistan, Cilvegözü Suriye kapılarını ziyaret edeceğim. 26 şehirde 4 bin 400 kilometre yolunu kat edeceğim'' dedi.