BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,90
ALTIN 2.441,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

15 yaşında kalbinden bıçaklandı!

Çumra ilçesinde 15 yaşındaki lise öğrencisi, kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Abone ol

Konya'nın Çumra ilçesinde 15 yaşındaki lise öğrencisi, izlemek için gittiği düğünde kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada aynı yaştaki arkadaşı tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, saat 22.00 sıralarında Çumra ilçesine bağlı Gökhüyük köyünde meydana geldi. İddiaya göre, lise 1. sınıf öğrencisi Hasan Sayiner(15), izlemek için gittiği düğünde komşusu olan arkadaşı R.K.(15) ile kız meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine iki arkadaş arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada iddiaya göre R.K. arkadaşı Hasan Sayiner'i kalbinden iki kez bıçakladı. Ağır yaralanan Hasan Sayiner, düğünde bulunan davetliler tarafından otomobile bindirilerek haber verilen ambulansa kadar götürüldü.

Köy çıkışına yakın bir yerde gelen ambulansa nakledilen Sayiner, kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çocuklarının ölüm haberini geldikleri hastanede alan anne ve babası sinir krizi geçirdi. Hayatını kaybeden Sayiner'in cansız bedeni otopsi için hastanenin morguna kaldırıldı. Olaydan sonra jandarma tarafından gözaltına alındığı öğrenilen cinayet zanlısı çocuğun işlemlerinin sürdüğü belirtildi.