BIST 10.200
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.469,53
HABER /  GÜNCEL

Muhtar adayından metro vaadi

Arkadaşları, Acıpayam'lı esnaf Fehmi İlhan için şaka olsun diye muhtar adayı afişi bastırdı. Bir de metro, tramvay hattı ile bulvar ve üst geçit vaadinde bulundular

Abone ol

Denizli'de elektronik eşya satan Gürhan Fehmi İlhan'a kimliği meçhul muzip arkadaşları tarafından dilden dile dolaşan bir şaka yapıldı.

İlhan adına yaptırılan muhtar adaylığı afişlerinde mahalleye metro ile tramvay hattı getirme vaadi de yer aldı.

Acıpayam Yeni Mahalle'de yapılacak seçimler için 10 aday çıktı. Adaylar arasında yer almamasına karşın Gürhan Fehmi İlhan'ın aday olduğuna ilişkin afişleri de duvarlara yer aldı.

Afişte "21. Yüzyılın En Çılgın Muhtar Adayı" olarak tanıtılan ve "Böyle aday ne görüldü ne duyuldu, dünyada ilk ve tek" diye tarif edilen İlhan'ın vaatleri ise görenleri hayrete düşürdü. Afişte ayrıca mahalleye bir bulvar, tramvay hattı, Yeni Mahalle ile Aşağı Mahalle Arası metro hattı ve Çarşı Cami ile Orta Cami arasında üst geçit vaatleri de yer aldı.

İHTİYAR HEYETİNDE KUŞUM AYDIN

İlhan'ın ihtiyar heyetinde ise Mahmut Tuncer, Kahtalı Mıçı, Nuri Sesigüzel ve Kuşum Aydın vardı. Sokaklarda afişleri görünce şaşıran İlhan, soluğu Seçim Kurulu'nda aldı. Muhtar adayı olmadığını söyleyen İlhan, bunun arkadaşlarının şakası olabileceğini bildirdi. Şakayı yapanın kim olduğu sır olarak kalırken, seçimde İlhan'a oy çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Şakayı, arkadaşlarının gülerek, "Hayırlı olsun" demesiyle öğrendiğini anlatan İlhan, "Afişlerdeki fotoğrafımı da Facebook'tan indirmişler" dedi.