BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,80
ALTIN 2.429,92
HABER /  SPOR

Anelkanın keyfi yerine geldi

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı hazırlıklarına Anelkalı hazırlanıyor

Abone ol

Turkcell Süper Ligi'ne 6-0'lık Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme ilk maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde yapılan antrenmanda dünkü maçta 90 dakika forma giyen futbolcular, tesislerin içinde çalışırken, diğer futbolcular sahada idman yaptı. Zico, antrenman öncesi sahada, Kayseri Erciyesspor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Ganalı futbolcu Appiah ile özel bir görüşme yaptı.

Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Zico ile görüştükten sonra yeniden takımla idmanlara başlayan ve Dinamo Kiev maçında forma giyecek olan Fransız futbolcu Anelka'nın ise antrenmanda neşeli olduğu gözlendi. Appiah ve Anelka'nın da aralarında bulunduğu futbolcular, antrenmanda dar alanda çift kale maç yaptılar.

Takımla birlikte koşu yapan Luciano, daha sonra antrenör Önder Özen eşliğinde ayrı çalıştı. Bu arada, futbol takımı menajeri Volkan Ballı, Kayseri Erciyesspor maçında kırmızı kart gören Appiah'ın çok üzgün olduğunu, gece uyuyamadığını söyledi.

Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile yapacağı maçın hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek. Sarı-lacivertliler, 8 Ağustos Salı günü karşılaşma için özel bir uçakla Kiev'e gidecek.