BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.446,26
HABER /  GÜNCEL

Faciadan nasıl kurtuldu?

Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde meydana gelen kazadan kurtulan tek kişi faciayı anlattı

Abone ol

Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde meydana gelen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı trafik kazasından sağ olarak kurtulan Mustafa Gök, yaşadıklarını anlattı. Hastanedeki tedavisi bittikten sonra Harran'a dönen Gök, kaybettiği ailesinin cenazelerini bekledi.

Edinilen bilgiye göre, kazadan yaralı olarak kurtulan ve Şanlıurfa 500 Yataklı Devlet Hastanesi'nde gerekli tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen Mustafa Gök, babası ve kardeşlerinin cenazelerinin bulunduğu Harran Devlet Hastanesi morgu önüne geldi. Yakınlarıyla birlikte cenazelerin kendilerine verilmesini bekleyen Mustafa Gök, yaşadığı faciayı anlattı. Askerden izne gelen yakınlarını babası ve kardeşleriyle ziyarete giderken otomobilin lastiğinin patlaması sonucu sulama kanalına uçtuklarını anlatan Gök, "Ben yüzme bilmiyordum. Araba suya uçunca kapıyı açıp dışarı çıktım. Yardım istedim" dedi. Bu arada adliye binası önünde cenazelerin Adana'ya gönderilmek yerine kendilerine verilmesini isteyen cenaze yakınları, sinir krizleri geçirdi. Karara alkışlı tepki gösteren grupla görüşen güvenlik güçleri, vatandaşlardan sakin olmalarını ve dağılmalarını istedi. Konunun adli bir vaka olduğunu, soruşturmanın tamamlandıktan sonra cenazelerin teslim edileceğini belirten görevliler, vatandaşlardan evlerine dönmelerini istedi.

Gök ailesinin yakınlarının bekleyişi sürerken, bulunan bir araca konulan cenazeler, otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cenazelerin yola çıkmasından sonra grup sessizce dağıldı.