BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,45
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Amcamın karısıyla kesinlikle olmaz!

Türkiye'de izlenme rekorları kıran diziyle ilgili ilk kez konuşan Kıvanç Tatlıtuğ bakın neler söyledi;

Abone ol

Türkiye’nin izlenme rekorları kıran dizisi ‘Aşk-ı Memnu’nun en beğenilen karakteri ‘Behlül’ü oynamasına rağmen dizi bittikten sonra hiç konuşmadı. Dizinin final sahnesinin yayınlanmasının ardından da tatile çıktı. Uzun bir ayrılıktan sonra ilk kez konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, gerçek hayattaki sevgilisi İdil Fırat hakkında ise tek kelime yorum yapmadı!

Ünlü oyuncu Hürriyet Pazar'a konuştu, Aşk-ı Memnu dizisindeki olayları yorumladı. Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuğa ‘Gümüş’ dizisiyle başladı. Sonrasını bilmeyen yok. ‘Aşk-ı Memnu’ dizisi ile geçen sezon ortalık Behlül diye inlerken o hiç konuşmadı. Dizinin finali reyting listelerini altüst etti yine sustu. Ve dizi sonrası Kıvanç Tatlıtuğ, Hürriyet Pazar'dan Sibel Arna'nın sorularını cevapladı.

Dizi konusunda kandırılamaz durumda mısınız?

- Dizi kesinlikle yapmayacağım, istemiyorum. Bu sene dinleneceğim. Bir ara vermekte fayda var insanın kendini toparlaması için. Altı ay sonra oyunculuk okumak için yurtdışına gideceğim.

Siz zaten Kültür Üniversitesi’nde oyunculuk okumuyor musunuz, neden bir de üstüne yurtdışında okumak istiyorsunuz? Arda Turan gidip Manchester’da futbol okuluna yazılıyor mu?

- (Gülüyor) Arda’yı da çok severim bu arada ama bu şaka herhalde. Her şeyin fizikle, tiple, dış görünüşle ilgili olmadığı bir iş yapıyorum şu anda. Oyunculuk çok başka bir şey. İşim mankenlik olsaydı sabahtan akşama sadece durarak insanların ruhunu ferahlatabilirdim. Ama şimdi o ruhları beslemem de gerekiyor. Bunun için ise eğitim şart. Ve bu eğitimin hayat boyu bitmemesi gerektiğini biliyorum. Türkiye’de Haluk Bilginer gibi bir üstat, “Ben daha yolun yarısındayım” diyebiliyorsa, biz susalım. Benden ‘Aşk-ı Memnu’nun kaymağını yememi bekleyemezsiniz.

Günün birinde şımarabilmeniz için, ayaklarınızın yerden kesilmesi için ne olması gerekiyor. Oscar kazansanız mesela yine bu kadar kontrollü olabilir misiniz?

- Oscar kazansam da ben hala aynı annenin, babanın çocuğu hala aynı ajansın oyuncusu hala aynı ülkenin vatandaşı olacağım; hiçbir şey değişmeyecek.

‘Aşk-ı Memnu’yu bu kadar popüler yapan nedenlerden biri de Behlül’ün amcasının karısına aşık olup onunla sevişmesiydi. Aşkın bütün tabular ve kurallar üstü bir duygu olduğuna katılıyor musunuz? Ve aşkın bir insana yaptırabileceklerinden korkuyor musunuz?

- Eğer amcanın karısa aşık olma mevzuundan bahsediyorsanız o tamamen sürreal, gerçek dışı bir hadiseydi. Bunun üzerine konuşmak yersiz. Biri bana, “Gerçek hayatta amcanın karısına aşık olur musun?” falan dese onun suratına kahkahalarla gülerim. Böyle bir şey mümkün değil. Bunu bir kenara ayırıyorum. Ama insanların dikkatini çeken de bu oldu bence. Bu dizi bu yüzden bu kadar çok reyting aldı. Aşkın hiçbir hali bana bu yaptıramaz. Mümkün değil, sürreal, saçmalık?

‘Aşk-ı Memnu’daki odanızı süsleyen Eyfel duvar kağıdı satış rekorları kırıyor, Ortadoğu ve Balkanlar’da çocuklar üzerlerinde sizin fotoğrafınızın basılı olduğu çantalarla okula gidiyor, gençler berber koltuğuna oturduğunda “Çek bir Behlül traşı” diyor? Kendinizi bir marka olarak görüp bir marka gibi yönetmeye başladınız mı?

- Ben böyle sorularda kilitleniyorum ya. İnsanın kendisine “Ben markayım” demesi kadar absürd bir şey olamaz. İnsanlar sizi nereye koyuyor, nerede görmek istiyor o önemli.

İlerleyen yıllarda Kıvanç Tatlıtuğ’un parfümü ya da yatak çarşafı piyasaya çıkabilir mi?

- Şu anda hiç böyle bir plan yok ama zaman ne getirir belli olmaz. Güzel işbirlikleri ile bir takım sıcak sonuçlar ortaya çıkabilir.