BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,78
ALTIN 2.436,34
HABER /  DÜNYA

Ambulansın kapısı bir türlü açılmadı

Düzce’nin Akçakoca İlçesinde boğulma tehlikesi geçiren bir kişiyi Akçakoca Devlet Hastanesi’ne götüren acil servis aracının arka kapısı açıl...

Abone ol

Düzce’nin Akçakoca İlçesinde boğulma tehlikesi geçiren bir kişiyi Akçakoca Devlet Hastanesi’ne götüren acil servis aracının arka kapısı açılmadı. Olaya sinirlenen ambulans şoförü öfkesini gizleyemedi.
Edinilen bilgiye göre, Akçakoca’da 2 boğulma vakası yaşanması üzerine 2 acil servis ambulansı olay yerlerine gitti.
112 Acil servis ambulansının biri Çuhallı plajında boğulma tehlikesi yaşayan 25 yaşındaki Halil İbrahim Aytaç’ı çevredeki vatandaşlarında yardımıyla denizden alarak Akçakoca Devlet Hastanesine getirdi. Hastanede tedavi altına alınan Aytaç’ın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.
Bir diğer ambulans ise Melenağzı mevkiinde boğulma tehlikesi geçiren şahsı alarak Akçakoca Devlet Hastanesi’ne döndü. Denizde boğulma tehlikesi geçiren ve ambulansta solunum cihazına bağlanan Nadir Yılmaz’ın ambulanstan indirilmesi sırasında ambulansın arka kapısı açılmadı. Hastane personeli ve ambulans görevlilerinin tüm uğraşlarına rağmen kapı içeriden ve dışarıdan açılmadı. Bu duruma ambulans sürücüsü E.S. isyan ederek, "Yazın yazın. Akçakoca’nın ambulansı yazın. Kapısı bile açılmıyor’’ diye isyan etti.
Bir süre sonra ambulansın kapısının açılmasının ardından boğulma tehlikesi geçiren Nadir Yılmaz indirilerek hastanede tedavi altına alındı.
(İHA)