BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,89
ALTIN 2.441,89
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>İstanbul’da terör operasyonu <br/>İstanbul’da düzenlenen terör operasyonunda çok sa...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

İstanbul’da terör operasyonu
İstanbul’da düzenlenen terör operasyonunda çok sayıda adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Özel Harekat ekiplerinden katıldığı operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Sabahın erken saatlerinde İstanbul’un farklı ilçelerinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon sırasında Özel Harekat ekiplerinden de destek alındı. Okmeydanı’ndaki bazı binalara giren emniyet güçleri arama yaptı. Baskınlar sırasında sokakta geniş güvenlik önlemi alındı. Polisin incelemelerinin ardından gözaltına alınan bir kişi, binadan çıkarılarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.


Hatay’da gergin gece
Eskişehir’de Gezi Parkı eylemlerinde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın ölümünün 40. gününde Hatay’da olaylar çıktı.
Armutlu Mahallesi’nde toplanan bir grup, “dağılın” uyarılarına rağmen Sümerler Mahallesi’ne yürümek isteyince polis müdahale etti. Ara sokaklara kaçan grup, polise taşla karşılık verdi. Armutlu Mahallesi’nde bir kez daha toplanan grup, saldırmaya devam etti. Eylemciler, caddeye kurdukları barikatı ateşe vererek ortalığı savaş alanına çevirdi. Grubu dağıtmak için biber gazı kullanan emniyet güçleri barikatları yıktı.



Feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Çorum’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.
İskilip-Çorum karayolunda 3 otomobil ile 1 traktörün karıştığı zincirleme trafik kazası can aldı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, AK Parti İskilip İlçe Başkan Yardımcısı Mürsel Sözer’in de aralarında bulunduğu 4 kişi de yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı. Kazanın ardından AK Parti teşkilatı yetkilileri hastaneye gelerek yaralılar hakkında bilgi aldı. Vali Sabri Başköy de yaralılara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
(İHA)