BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Amatör lig fikstürü Gölbaşı’nda çekildi

2010 - 2011 Sezonu Amatör Süper Lig (ASL) ve 1. Amatör küme fikstür çekimi Gölbaşı Akalın tesislerinde yapıldı.

Abone ol

Kura çekimine Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Kulüp Başkanı Mehmet Atak katıldı.

Başkan Odabaşı Gölbaşı spor’un kurasını hayırlı olsun diyerek çekti. Maçlar iki Ekim’de başlayacak. Kulüp başkanı Atak şampiyonluk sözü verdi.

2010 - 2011 Sezonu Amatör Süper Lig (ASL) ve 1. Amatör küme fikstür çekimi ile futbol heyecanı başlıyor. Süper ligde 14 takım Amatör ligde 5 grup’ta 45 takım şampiyonluk için mücadele edecek. Gölbaşı Spor 3. grup’ta mücadele edecek.

Gölbaşı Spor’un kurasını çeken başkan Odabaşı “Spora her zaman için desteğimiz devam edecektir. Bizlerin amacı gençlerimizi cafe ve sokaklardan çekip spora teşvik etmektir. Yaz okulumuzda 600 civarın çocuğumuza spor eğitimi verdik. Gelecek yıl bu sayıyı iki katına çıkarma amacındayız. Belediye olarak imkanlar ölçüsünde gençlerimizi spora kazandırmak adına ne gerekiyorsa yapılacaktır.”dedi

Atak “ Kesin Şampiyonuz” dedi

Fikstür çekiminden sonra grup maçları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan kulüp başkanı Mehmet Atak “ Bu sezon çok iddialıyız. Tam disiplin içerisinde çok ciddi takım kurduk. İyi bir hocaya sahibiz. Spor severlere çok iyi futbol izleteceğiz. Bu nedenle çok iddialıyız. Bu gruptan kesin şampiyon olarak çıkacağız. Hatta süper amatör elemelerinde ilk üçe girerek gelecek yıl süper amatör kümede şampiyonluk için mücadele vereciğiz. Bunun sözünü veriyorum.”dedi
Amatör lig maçları 02 Ekim 2010 tarihinde başlayacak. Gölbaşı Spor ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde Çayyolu Spor ile yapacak. İlk maçı sezon açılış maçı olması nedeniyle çeşitli etkinliklerinde yapılması bekleniyor. Gölbaşı Spor yeni sezon hazırlıklarına Kocaeli’nde bir haftalık kamp yaparak tamamlayacak.

Gölbaşı Spor’un grup takımları

Şereflikoçhisar
Gölbaşı Spor
Yeniyol Spor
Site Zafer Spor
Aydınlıkevler Spor
D.L.H. Spor
Çayyolu Spor
Etlik Spor
Armada Başkent Spor