BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İzmir'de ambulanslar yarıştı

AEGEAN 2010 Rallisi'nde tüm ekiplerin ambulansları ile katıldığı bir törenle, yarışmada dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaları verildi.

Abone ol

AEGEAN 2010 Rallisi'nde tüm ekiplerin ambulansları ile katıldığı bir şehir turu, ardından Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen bir törenle, yarışmada dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaları verildi.

10 farklı etaptan oluşan III. Uluslararası Aegean 2010 Ambulans Rallisi'nde Avusturya Ekibi, iki gün süren zorlu yarışta 27 ekibi geride bırakarak birinci oldu. III. Uluslararası AEGEAN 2010 Ambulans Rallisi'nde mücadele eden Avusturya Ekibi, iki gün süren zorlu yarışta tüm ekipleri geride bırakarak birinci oldu.

Yarışmanın 2.si İzmir 112 Ekibi, 3. Polonya, 4. Çek Cumhuriyeti, 5.si de Macaristan Ekibi oldu. 28 ekip, 18 Eylül Cumartesi günü Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yapılan ödül törenine ambulans konvoyu ile geldi. Renkli görüntülerin yer aldığı törende İzmir İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Turhan Sofuoğlu, "Bugün burada 2 gün gece gündüz süren bilgi ve beceri yarışında en iyi mücadeleyi veren ekibi açıklayacağız" diye konuştu.

Yarışma hakkında bilgiler veren İl Sağlık Müdür
Yardımcısı Sofuoğlu, "Ekipler gece gündüz 10 farklı etaptan başarıyla çıktılar. Sonuçlar 10 bin puan üzerinden değerlendirildi. Puanlama sonucuna göre ilk 5 ekip arasındaki fark sadece 100 puan oldu. Bu sonuç aslında tüm ekiplerin çok başarılı bir performans sergilediğini gösteriyor, bizim gönlümüzde tüm ekipler birinci oldu" dedi. Tören, dereceye giren ekiplere kupa ve madalyalarının takdim edilmesinin ardından sona erdi.