BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.438,51
HABER /  GÜNCEL

Amasya'ya 2 şehit haberi düştü Hakan İnceker kimdir?

ŞIRNAK'ta yaşanan helikopter kazası sonrasında Piyade Uzman Çavuş Hakan İncekar şehit oldu. Peki Hakan İncekar kimdir evli mi kaç yaşında çocuğu var mı? Hakan İncekar ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

TÜRKİYE dün Şırnak'ta yaşanan olay sonrası yasa boğuldu. 13 askerin şehit olduğu kazada Piyade Uzman Çavuş Hakan İncekar da yaşamını yitirdi. Peki şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan İncekar kimdir kaç yaşında çocuğu var mı? Detaylar haberimizde.

Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Üsteğmen Abdulmuttalip Kesikbaş ve Piyade Uzman Çavuş Hakan İncekar'ın Amasya'nın Merzifon ilçesinde yaşayan ailelerine acı haberler ulaştı. 

Şehit İncekar'ın Tekke Mahallesi'nde yaşayan annesi Nurdane ve babası İsmail İncekar'a acı haber Belediye Başkanı Kargı, İlçe Emniyet Müdürü Ergül ve askeri yetkililer tarafından verildi. Askerlere sarılarak ağlayan acılı anneye sağlık ekipleri müdahale etti.

Evli ve iki çocuk babası şehit İncekar'ın babaevine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Merzifon Belediye Başkanı Kargı, yaptığı açıklamada, bir ilçede iki şehit acısını yaşamanın son derece zor olduğunu belirterek, şehit ailelerine başsağlığı diledi.
 

Şırnak'ta düşen askeri helikopterin enkazı görüntülendi

Şırnak'ta askeri helikopter düştü: 13 askerimiz şehit oldu