BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Altın vuruşla intihar

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir genç, eşinin boşanma talebi üzerine "Altın Vuruş"la intihar etti

Abone ol

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir genç, eşinin boşanma talebi üzerine bunalıma girdi ve altın vuruş yaparak canına kıydı. Boşanma davasının bugün olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün sabaha karşı Güllerpınarı Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Eroin kullandığı için eşi ile ayrı yaşayan Metehan Altıok'un (25) barışmak istediği ancak eşinin buna yanaşmadığı öğrenildi. Boşanma davasına bir gün kala Metehan Altıok, dava için Alanya'ya, bir arkadaşının yanına geldi. Davaya bir gün kala bunalıma giren Altıok, gece yarısı arkadaşının evine gelerek eroin hazırladı ve kendisine şırınga etti.

Ev arkadaşı Genco Karasu yaptığı açıklamada, "Metehan eşinden ayrılacağı için morali çok bozuktu. Ayrıca eroinden kurtulmak için birkaç kez tedavi oldu ama yine başladı. Boşanma olayı ise onu çok etkiledi. Bundan kısa süre önce yine benim evde böyle altın vuruş denedi, ancak o zaman kurtulmuştu. Dün gece yarısı yine böyle morali bozuk geldi. Kaşıkta eroini ısıttı ve şırınga etti. Bir süre sonra ağzından köpük gelmeye başladı. Sonra kan geldi ve kustu. Bende hemen biraz ilerde bulunan özel hastaneye haber verdim. Geldiklerinde ise ölmüştü" dedi.

İhbar üzerine harekete geçen polis, olay yerinde inceleme yaparak, şahsın aşırı dozda eroin alması sonucu öldüğünü belirledi. Alanya Devlet Hastanesi morguna kaldırılan ceset üzerinde savcılık otopsi yaptı. Metehan Altıok'un cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amirliği ekipleri de olayla ilgili araştırma başlattı.