BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.402,89
HABER /  SPOR

Altın adamlar ödül aldı

"Memorial 11 Altın Adam" yarışmasında yılın altın adamları seçilenler ödüllerini aldı

Abone ol

Geçtiğimiz sezonda düzenlenen "Memorial 11 Altın Adam" yarışmasında yılın altın adamları seçilen Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets ve hakem Serdar Tatlı ödüllerini aldı.

Kalyon Oteli'nde yapılan ödül töreninde, yılın başarılı yöneticisi seçilen Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yılın altın antrenörü seçilen Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets ve yılın altın hakemi seçilen Serdar Tatlı ödüllerini aldı.

Yılın altın adamları Galatasaraylı Mondragon, Song ve Saidou, Fenerbahçeli Önder, Ümit, Appiah, Aurelio ve Alex, Beşiktaşlı İbrahim Toraman, Trabzonsporlu Fatih Tekke ve Kayserisporlu Gökhan Ünal'ın da ödülleri verildi.

Törende organizasyona destek veren İhsan Kalkavan ve Tevfik Yamantürk de onur ödülü aldı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın da yer aldığı geceye katılamayan Galatasaraylı futbolcuların ödülünü antrenörler Erdal Keser ile Reinhard Stumpf, Fatih Tekke'nin ödülünü Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Cemal Sağlam, İbrahim Toraman'ın ödülünü Beşiktaş Kulübü Divan Kurul Başkanı Şeref Nasır aldı. Fenerbahçeli futbolcular ile Kayserisporlu Gökhan Ünal'ın ödülleri ise kendilerine gönderildi.

Gecede ayrıca Beşiktaş Kulübü Sportif Direktörü Erdil Arpacı'ya "Modern Futbol İdarecisi" ödülü verildi.