BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MEDYA

Altaylıyı yerin dibine soktu

Öyle şeyler yazdı ki, Altaylı okuyunca çıldıracak. Bu sözler yenir yutulur gibi değil...

Abone ol

Perihan Mağden kendine has üslubuyla Fatih Altaylı'yı diline doladı. Altaylı'nın iddia ettiği "" haberini balon, Altaylı'nın kendinisi de "Medyada son balon" olarak değerlendirdi. Hatta Altaylı'nın yazdığı gazeteport sitesine de "uyduruk site" dedi. Sanki Mağden'in Altaylı hakkında yazmak için bu bahaneyi bekliyormuş.  

İşte Perihan Mağden'in Altaylı hakkında yenilip yutulmayacak yazısı:

"İşte bu denli 'nazik'/bu kadar insanın içine işleyen/aileleri per-ü perişan eden konuda 1 Medya Balonu patlatılıverdi Fatih Altaylı tarafından.
Önce yazmakta olduğu Uyduruk Sitede (Faltaylı'yı bünyesine 'uygun' bulan her kurum öyle algılanmaya mahkûmdur) uçurdu balonu: 'Kaçırılan Askerler Serbest!' diye. Sonra da hızını alamayıp Kanal Bir'in haberlerine damlamış. Ki cumbur cambur atıp tutsun. Jjjjtlatarak.

Zira 'Yalanella Doldol Dolanella' alanlarında ciddi 1 Fren Sorunu var: Atmaya başladı mı, atmanın şehvetinden durunamıyor. Attıkça atıyor, penaltı kurtarışı da yapamıyor. Hani TMSF tarafından Genel Ağbilik'ten kovulduğunda "Ergun Babahan vesaireyi kovmasınlar diye çaktım istifamı" palavralarını, elde viski bardağı, gözler yaşşş içinde 'izleyenlere' satmıştı da yazı konusu etmiştik vaktiyle.

Ama bu kadar hassas/can yakıcı/ruh sıkıcı bir mevzuda dahi, 'bugüne dek kendisini hiç yalancı çıkarmayan bir kaynağa' dayanarak sallaması- O denli İzansız 1 Palavracı ki ayrıca kendisi, ben şimdi çocuklar ondan/membaından habersiz salıverilirlerse "Demedim mi! Deme-demedim mi!" yapar ortalıkta diye- düşünmedim dahi değil. (Mesela Uzanlar'ı BU yakalatmıştı!)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay'a soruyorlar Faltaylı Balonu'ndan sonra "Pazarlık söz konusu mu?" diye. "HAYIR!" karşılığını veriyor. Pazarlık/mazarlık yok yani. Çocukları unutalım gitsin!
Keşke Les Palavros Faltaylı (ve Kaynağı) haklı çıksaydı yani! Ama BU ADAM'ın yalanlarına kimse DUR LAN! demeyecek mi??
(...)
Mehmet Eymür'ün sitesinde Faltaylı'nın MİT kimliğinin teşhir edildiği de rivayetlenmişti birkaç yıl önce.
Bu 'değerli' mensupla röportajlamaya doyamayan Yeni Harman Kişisi ise "Perihan Mağden'in bir sorusu var," (haydi sor! sor!) diye MİT mevzuunu sordu ona geçen sayısında.
(...)
Benim 'sorumu' sorabilmesi için benimle konuşup görüşüyor olması gereken (ve tabii ki hayatta yüzünü görmeyeceğim kişilerin başında gelen) bu Yeni Harman Karakteri "Yok yaaa. Eski KGB ajanıydım essah," tarzı bi cevap alıyor F'Altaylı'dan. Böyle de şakacı 1 şahsiyetimiz yani. Kendisi.
Hakikatlere göz atmak gerekir ise: Eski KGB, NAH! ajanı yapardı onu. Böylesine boşboğaz, böylesine izansız atan/kanaviçeleyemeyip eline yüzüne habire bulaştıran 1 Altaylı'nın ben ARTIK MİT tarafından DAHİ 'kullanılabilir materyal' telakki edilebileceğini, zannetmiyorum.
(...)
Ama bu Yitik Adam hâlâ ahkâm kesiyor. Hâlâ hiç bi şey olmamış gibi yapıyor. Yapabiliyor. Cırcır da carcarlıyor.
(...)
Başbakan'ın 'hediyesi' olan Cancan mı Cincin mi Cincon mu, o kediyi dahi 'boğdurttu' hikâye anlatımında Doyumsuz Harman'a. 2 kedi dövüşürken'e a! düşüp boğulu boğuluvermişler. Yok deve! (Pardon kedi!) Şimdi 'yenisini' almışlar. Dolgusal Aile.
(...)
BUNU hâlâ birtakım post'lara düşünebilenler var ise Bu Piyasa'da- 'Dünya kötü Medya dölü' vari feylezofik saçmalıklarla sineye çekip/genel ağbilemeyi tasavvur edebilenler kalmış ise- BU ŞAHSİYET MİT'ten bile kanımca 'tasfiye' filan edilmişken, 'Kullanırım ben bunu daha silahçı olarak dere tepe' diyenler var olabiliyorlarsa-
Helâl olsun!
Zaten nane naneyi bostan'da bulur.
Bkn: ne kadar kibarım. Revize ettim 'gül' gibi tabiri. Siz zariflikten aman taviz vermeyin diye.