BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Beşiktaş derbiye bileniyor

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup olarak, grup maçlarına yenilgiyle başlayan Beşiktaş, ara vermeden 3 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe ile yapacağı derbi karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan idmana sakat ve hasta oyuncular İbrahim Toraman, Nobre, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan ve Bobo katılmadı. Gribal enfeksiyon geçiren Gökhan Zan ve Bobo'nun yanı sıra, sol arka adalesinde ödem bulunan Nobre, sağ diz iç yan bağlarında ödem belirlenen İbrahim Toraman ve sol arka adalesinde ödem ve gerilme tespit edilen Serdar Kurtuluş, bugünkü antrenmanda yer almadı.

Kulüp doktoru Ayhan Optur, Bobo ve Gökhan Zan'da derbi maçta oynamalarını etkileyecek bir sorun olmadığını, İbrahim Toraman, Nobre ve Serdar Kurtuluş'un durumuna ise yarın karar verileceğini söyledi.

Bu arada basına kapalı yapılan sabah antrenmanında siyah-beyazlı oyuncular, bir süre çabukluğa dayalı çalışma yaptıktan sonra taktik varyasyonlar ve çift kale maçla günü tamamladı.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak.