BIST 10.293
DOLAR 32,27
EURO 34,80
ALTIN 2.413,12
HABER /  GÜNCEL

Altaylının alkolik dediği yazar!

Fatih Altaylı yeni bir polemiğin kapısını açtı. Bir yandan Hıncal Uluç'u korurken, bir başka köşe yazarına alkolik dedi. Bakın kime?

Abone ol

İNTERNETHABER

Fatih Altaylı, Emre Aköz'e "alkolik" dedi. Hıncal Uluç'u Ciner Medyası'na davet etti.

Tüm bunlar Altaylı'nın "Olaylar ve Gerçekler" programında yaşandı. Altaylı, geçtiğimiz günlerde Emre Aköz ve Hıncal Uluç arasında yaşanan söz düellosuna çok şaşırdığını söyledi. Hatırlanacağı gibi Aköz Uluç'a dangalak demiş, Uluç da ona çok sert bir yazı yazmıştı.

SABAH YÖNETİMİ DE AKÖZ GİBİ DÜŞÜNÜYOR

Altaylı, Aköz'ün Uluç'a "dangalak" dediği yazıdan bir bölüm okudu ve şunları söyledi: "Eğer Emre Aköz aynı gazetedeki bir yazar hakkında bunları rahatlıkla yazabiliyorsa, yönetim de böyle düşünüyordur. Çünkü yayın yönetmeni olarak benim önüme böyle bir yazı gelse, ben 'bu yazıyı basmayalım' derim..."

ULUÇ BİZE GELSE KAPI AÇIK

Hıncal Uluç'un 'Sabah yaşamalı' mantığıyla orada kalmasının gereksiz olduğunu söyleyen Altaylı "Uluç bugün Hürriyet'e gitse ona kapı açıktır, bize gelse kapı ağzına kadar açıktır. Orada durdukça adını lekeliyor" dedi.

AKÖZ ÇOK İÇİYOR

Altaylı bombayı sona saklamıştı. Emre Aköz'ün bu kez şirazeyi kaçırdığını söyledi ve "tüm bunlar alkol probleminden kaynaklanıyor" dedi. Program partneri Sevilay Yükselir "dedikoduya girdik, çok mu içiyor gerçekten?" sözlerine ise "Dedikodu değil gerçek. Çok içiyor... " diye yanıt verdi.