BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,17
ALTIN 2.473,83
HABER /  GÜNCEL

Altaylı'dan Erbakan'a hediye!

Sabah Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, genç bir hanımla evlendiği öne sürülen yasaklı lider Necmettin Erbakan'a bir "Düğün Hediyesi" düşünüyor!

Abone ol

Altaylı " başlıklı yazısında Erbakan'a mutlaka düğün hediyesi yollayacağını açıkladı.

Yazı : Fatih ALTAYLI


Kapatılan Refah Partisi'ne ait 11 trilyonu cebe indirdiği için yargılanan ve suç "somutlaştığı" için hem parayı ödemeye, hem de hapse mahkum olan Necmettin Erbakan, "hapisten yırtmak" için "eski talebelerine" af hazırlatıyor.
Biz de saf saf "Yaşlı başlı adam, hapis yatmasın ama nasıl olsa parası var zengin, şu parayı ödesin" diyoruz. Adamcağızın da "hapis korkusuyla" uyuyamadığını düşünüyoruz. Meğerse, Erbakan Efendi hapsi mapsi değil, başka şeyleri düşünüyormuş.
"Çok yakın çevresinden" edindiğimiz bilgiye göre 80 yaşındaki Erbakan, geçenlerde "gizlice", aile içinde yapılan bir törenle evlenmiş.
Evlenmiş dediysek, imam nikahı. Evlendiği hanım da, "camiadan", helal süt emmiş, bir tarikatın önde gelen isimlerindenmiş.
Biz olayı öğrenip gülmeye başlayınca, bizim Yazı İşleri'nin en gırgır adamı Ertan, "Abi hapis cezasını evde çekecek ya, tek başına sıkılmamak için evlenmiştir" dedi.
Erbakan niye evlendi bilemem.
Yine de kendisine mutluluklar diliyorum. 80'lik damada elbette bir "düğün hediyesi" yollayacağım.