BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.504,99
HABER /  GÜNCEL

Altaylı canlı yayında ağladı

Habertürk'de "Söz Sende" programına konuk olan Altaylı gözyaşlarına boğuldu.

Abone ol

Balçiçek Pamir’in ’Söz Sende’ programına konuk olan Fatih Altaylı, canlı yayınlanan program sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Hemen hemen bütün ailesinin Galatasaray’lı olduğunu anlatan Fatih Altaylı, yalnızca bir süre önce kaybettiği anneannesinin Beşiktaş’lı olduğunu anlattı ve "Benim için Galatasaray’lı oldu. Anneannemi çok severdim o da beni çok severdi. Benim için Beşiktaş’ı bıraktı" ifadesini kullandı. Bu sırada gözleri dolan Fatih Altaylı, Pamir’in sorusu üzerine "7 gün sonra 2 sene olacak" dedi. İyice duygulanan Altaylı, kızı Zeynep’ten bahsederken gözyaşlarını tutamadı.

Balçiçek Pamir, Altaylı’nın şu anda 8 yaşında olan kızının doğumundan sonra yazdığı bir yazıda "Artık daha yavaş araba kullanıyorum, yazılarım daha yumuşadı, hayat sigortası yaptırdım..." sözlerini hatırlattı. Bu sırada ağlamaya başlayan Fatih Altaylı, "Yazılarım daha yumuşadıyı çıkarttım ordan. Çünkü Zezo için yazılarımı tekrar sertleştirdim. Zezo’nun yaşayacağı doğru düzgün bir ülke olsun diye. Zeynep nasıl bir ülkede yaşayacak diye merak ediyorum. Ekonomiden bahsetmiyorum o değişecek tabi ama Zezo acaba düşündüğünü söyleyebileceği bir ülkede yaşayacak mı?, Birileri zorla başını örttürecek mi? Acaba Türk kadınınn benim dönemimde kullandığı haklardan faydalanabilecek mi?...Onun için Zeynep doğduğu zaman ben de yazılarımı hakikaten biraz yumuşatmış ve ortalama yazar olmuştum ama şimdi yine Zeynep için daha sert yazmaya başladım. Çünkü O’nun özgür bir ülkede yaşaması lazım" diye konuştu.
(Kaynak: televizyongazetesi)