BIST 10.657
DOLAR 32,13
EURO 34,94
ALTIN 2.432,37
HABER /  SPOR

Sivassporda galibiyet yemini

Sivasspor Galatasaray'a kilitlendi. Şampiyonluk potasındaki Yiğidolar iddialı açıklamalar yapıyor.

Abone ol Sivasspor tarih yazıyor. 4 büyükler dışında 22 galibiyetle rekor kıran Anadolu takımı Galatasaray'ı gözüne kestirdi.. Başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya Sivas halkının şampiyon olacaklarına inanmadığını ancak kendilerinin ne yapıp edip bu maçı kazanacaklarını iddia etti.

Turkcell Süper Ligde hafta sonu lider Galatasaray ile karşılaşacak şampiyonluk adaylarından Sivasspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Yardımcı antrenör Esat Karaberberoğlu yönetiminde gerçekleştirilen idmana sakatlıkları süren Balili ve Sedat Bayrak ile rahatsız olan İlhan, hafif sakatlığı bulunan Sezer, izinli oldukları öğrenilen Petkoviç ve Karim Saidi katılmadı.

Sivasspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya, idmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasından istemedikleri bir sonuç çıktığını söyledi.

NE OLURSA OLSUN KAZANMAK İSTİYORUZ

Galatasaray'ın bu sonucun ardından Sivas'a biraz daha rahat geleceğini ifade eden Yerlikaya, ''Beraberlik dahi onlara yetiyor, ama biz ne olursa olsun kazanmak istiyoruz'' dedi.

Bir hedef koyduklarını, o hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Yerlikaya, ''Denizlispor maçında da inanılmaz derecede iyi mücadele ettik. Çünkü bu saatten sonra iyi futbol fazla düşünülmez, kazanmak daha önemli. Ne yapıp edip, Galatasaray karşılaşmasını kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.

''SİVAS HALKI ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANMIYOR''

Taraftarların ve Sivas halkının şampiyon olacaklarına veya Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne gideceklerine inanmadığını belirten Hayrettin Yerlikaya, ''Bu bir gerçek. Ne kadar inanıyor desek de bu görünen bir gerçek. Sivaslı olduğum için bazı şeyleri daha iyi görüyorum. Sonuçta biz bu başarıyı elde ettik ve bu göz ardı edilemez bir başarı. Ama kimse inanmıyor buna. İnşallah bu başarı devam eder. Onlar inanmasın fark etmez, biz kendimiz inanıyoruz. İnşallah bunu başarırız'' dedi.

Bu arada, Sivasspor'un, Galatasaray maçına kadar bundan sonra yapacağı idmanların basına kapalı gerçekleştirileceği bildirildi.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı. Sivas 4 Eylül Stadı'nda, 4 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak Sivasspor-Galatasaray maçının biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satılmaya başladı. Gişede, Sivasspor taraftarları için ayrılan maraton tribününün biletleri 30, kale arkası tribününün biletleri ise 15 YTL'den satışa sunuluyor. Konuk takım Galatasaray seyircilerine ayrılan stadın havuz tarafı kale arkası tribününün sağ bölümünün biletleri 30 YTL'den satılıyor.