BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Yağmurlu günler bitiyor!

3 gün sonra hava sıcaklıkları yeniden yükselecek. İl il 5 günlük hava tahminleri için tıklayın.

Abone ol

Bahar geldi derken bizi şaşırtan hava yine şaşırtmaya devam edecek. Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava yerini, Çarşamba gününden sonra mevsim normallerine bırakacak. Bugün özellikle de Marmara, Batı Karadeniz ve Ege bölgelerinde yağış göze çarpıyor.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

Akdeniz'in doğusunda, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ise kapalı bir hava hakim olacak. Üç gün sonra 10 dereceye kadar düşen sıcaklıklar artacak.

İstanbul'da bugün 16 olan hava sıcaklığı yarın artışa geçiyor. Bugün Ankara’da öğleden sonra yağmur geçişleri bekleniyor. İzmir sağanak yağmurlu, yarın bulutlar dağılmaya başlayacak. Bursa’da sağanak yağış yarın da devam edecek, Adana bulutlanıyor ancak hava oldukça sıcak.

Ege Bölgesi bugün en fazla yağış alan bölge. Yağmur Muğla-Manisa ve Kütahya arasında daha kuvvetli yağabilir. Yarın iç kesimler yine yağışlı olacak ve aynı gün kıyılarda güneş görülebilecek.

Akdeniz’de sıcaklık düşüyor ama hava ılık. Sert esen lodos bulutlanmayı arttırırken, Antalya-Burdur-Isparta arasında sağanak yağış bekleniyor.

Karadeniz’in batısında Bolu-Kastamonu arasında kalan bölümde hava serin ve sağanak yağışlı olacak. Doğusunda hava daha ılık ancak bu kesimde de bulutlanma artacak ve hafif yağmur geçişleri görülecek...

HARİTALI HAVA TAHMİNİ