BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Kezman sabaha kadar ağladı

Kezman saldırının şokundan kurtulamadı. Evine kapanan golcu futbolcu saatlerce gözyaşı döktü.

Abone ol Galatasaray yenilgisinden sonra birkaç kendini bilmez taraftarın tacize uğrayan Kezman yaşadıkları karşısında şok geçirdi. Sabaha kadar ağlayan Sırp futbolcunun Türkiye defterini kapattı..

Kezman'ı şok eden
saldırının fotoğrafları
için tıklayın!

Sırp futbolcunun sabaha kadar ağladığı ve 'Bu benim en kara gecem. Benim için Türkiye defteri kapandı. Sezon bittiğinde F.Bahçe'den ayrılacağım” dediği öğrenildi.

Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Maldonado da olaylar sonrasında şok geçirdi. Uruguaylı futbolcu, “Bu nasıl iş anlayamadım” diyerek tepkisini gösterdi.

G.Saray yenilgisinden sonra Samandıra Tesisleri'ne gelen bir grup taraftarın çıkardığı olay, F.Bahçeli futbolcuların tepkisi ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler Kaptan Alex ve Maldonado'ya atılan şişelerin ve Kezman'ı tartaklama girişimlerinin futbolun ruhu ile bağdaşmayacağını belirtip, 'Bu saldırılar hepimize yapılmıştır. Futbolun içinde yenmek de yenilmek de var. Bunu yapanlar F.Bahçeli olamaz' dediler.
.
Saldırıyı yapanlar cezasız kalmayacak

F.Bahçe Kulübü, internet sitesinden yaptığı açıklamada futbolculara saldıran kişilerin emniyet ve jandarma güçleri tarafından yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılmaları amacıyla ilgili birimlerle temasa geçtiklerini ifade etti. Açıklamada “Bu ve benzer tavır sergileyen taraftarlıktan uzak bilinçsiz ve sporu çirkinleştiren kişilerin başta stadyumumuz olmak üzere kulübümüzün hiçbir müsabakası ve tesisine girmemesi için mücadelemiz sürecek” denildi.