BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR

Alpayın özel sorunu ne?

Teknik direktörü Daum özel sorunları var diyor. Alpay onu yalanlıyor. Peki milli futbolcunun gerçekte nesi var?

Abone ol

Almanya İkinci Futbol Ligi'nde mücadele eden FC Köln'de forma giyen Alpay Özalan, kendisi hakkında Alman Kölner Express Gazetesi'nde bugün çıkan haberin doğruları yansıtmadığını bildirdi.

Milli futbolcu, AA muhabirini telefonla arayarak, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Alpay, geçen Pazar günü oynanan TuS Koblenz maçında golde büyük hatası olduğunu kabul ettiğini belirterek, ''O gün benim için şanssız bir gündü. Gole sebebiyet verdiğim için üzgünüm. Sonuçta takım galip gelmeyi başardı. Tabii ki moralim bozuldu. Ancak Daum bana destek oldu'' dedi.

Tecrübeli futbolcu, maddi ve özel sorunları olduğu yönündeki gazetenin iddialarını kesin bir dille reddederek, ''Gazete, maddi ve ekonomik sorunlarım olduğunu yazmış. Bunlar doğru değil. Hem özel hayatımda hem de ekonomik anlamda en ufak bir sorunum yok'' açıklamasında bulundu.

Alpay, FC Köln ile 2008 yılı Temmuz ayına kadar sözleşmesi bulunduğunu hatırlatarak, ''Sonuna kadar buradayım. Daum ile başaracağımız daha birçok işler var'' diye konuştu. Alpay, tekrar eski başarılı formunu yakalamak için daha çok çalıştığını sözlerine ekledi.