BIST 10.219
DOLAR 32,25
EURO 34,75
ALTIN 2.455,38
HABER /  GÜNCEL

Alman medyası bu başlığı Hürriyet'ten aldı

Kesilmekten kaçan inek Yvonne, Alman medyasının gündemine oturdu. İşte Özgürlük Savaşçısı Yvonne'un peşinde yapılanlar...

Abone ol

"Ya aşk yaşayacak ya da vurulacak" Bu başlık Hürriyet gazetesinin Almanya'da bir çiftlikten kaçan Yvonne adlı ineği yakalama serüveni ile ilgili seçtiği başlık. İşin ilginç yanı başlığı çok beğenen Alman medyasının da haberi Hürriyet'in başlığı ile duyurması.

ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI YVONNE!

Almanya'nın Bavyera Bölgesi'ndeki bir çiftlikten kaçan Yvonne adlı inek mayıs ayından beri yakalanamadı.Gündüz gizlenen ve geceleri otlayan, Alman medyasının da Özgürlük Savaşçısı olarak tanımladığı Yvonne, polis arabasının altında kalmaktan son anda kurtulunca "güvenlik riski" taşıdığı gerekçesiyle bir anda arananlar listesinin en başına oturdu.

SON UMUT ESKİ AŞKI ERNST!

Avcılara ineği vurma izni verilmiş olsa da hayvan hakları savunucuları buna karşı çıktı. Eylemciler son olarak Ernst adlı boğayı, ormanda yaşayan Yvonne'u kendilerine çekebilmek için kullanacak.

Hayvan hakları savunucularından Michael Aufhauser "Ernst'in, Yvonne'u kendine çekebileceği oldukça güçlü bir sesi ve kokusu var" dedi. Yvonne'un bir an önce Ernst'e doğru koşması beklenirken, plan başarılı olmazsa avcıların ormana girip ineği vuracağı konuşuluyor.