BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,45
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Allah bizim sağlığımızdan alsın ona versin!

Mehmet Metiner'den bomba sözler! Metiner "Allah bizim sağlığımızdan alsın Başbakan'a versin" dedi.

Abone ol

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı kast ederek, "Allahın her birimizin sağlığından ona vermesi dileğinde bulunuyoruz. Ve her birimizin bedenine bir şey olmadan hiçbir gücün onun tırnağına halel getirmesine de izin vermeyiz" dedi.

KASETLER ÜZERİNDEN SİYASET DİZAYN EDİLEMEZ

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Metiner, "Ben kasetler üzerinden siyasetin dizayn edilmesine karşıyım. Benim inancıma göre tecessüs haramdır. O tarihte Sayın Baykal’da bilir buna şiddetle karşı çıkan birisiyim dedi.

Bir gazetede hakkında Adıyaman’da bir savcıyı yönlendirme ve rüşvet verme konusundaki iddialar olduğunu ve bu iddiaların gerçeği yansıtmadığın söyledi.

UZUN ADAMIN KADERİNİ ALLAH BELİRLER 

Bir gazetecinin, AK Parti eski Elazığ milletvekili Fevzi İşbaşaran’ın Twitter’dan Başbakan Erdoğan’ın yoğun bakımda olduğunu iddia ettiği tweet hatırlatıldı. Bu soruya tepki gösteren Metiner, "Ben dedikoducu değilim. Fevzi İşbaşaran’ı tanımam etmem. Birileri de uzun adamın biran ölmesini gerektiğine inanıyor, beddua seansları düzenliyor. Bu uzun adamın kaderini Allah belirler. Ama biz o uzun adamın dimdik arkasındayız. Yürekli adamın, savunan adamın dimdik arkasındayız. Allahın her birimizin sağlığından ona vermesi dileğinde bulunuyoruz. Ve her birimizin bedenine bir şey olmadan hiçbir gücün onun tırnağına halel getirmesine de izin vermeyiz" diye cevapladı.