BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Alkollü sürücü ölüm saçtı

Mersin'de alkollü sürücü yayaların için daldı, bilanço oldukça kanlı oldu

Abone ol

Mersin'de meydana gelen trafik kazasında alkollü olduğu iddia edilen sürücü, köprü üzerindeki yayalara çarptı. Misafirlikten dönen anne ve üç yaşındaki kızı 10 metrelik köprüden düşerek can verdi. Kazada 1 kişi ağır yaralanırken 10 aylık bebek mucize eseri yara almadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre kaza şöyle gelişti; Tarsus'tan Mersin istikametine gitmekte olan Kemal Sarıpınar idaresindeki 33 VA 958 plakalı otomobil, D-400 Karayolu Azot Köprüsü üzerinde misafirlikten evlerine dönmekte olan bir aileye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle 10 metrelik köprüden düşen anne Necla Yeşil (33) olay yerinde, üç yaşındaki kızı Deniz ise kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Bahattin Doğan(67) Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken 10 aylık Mehmet Salih isimli bebek mucize eseri yaralanmadan kurtuldu. Bebeği kaza yerine 10 metre uzaklıkta bulan kadınlar ise gözyaşlarını tutamadı.

Polis ekipleri tarafından hafif yaralı olarak yakalanarak gözaltına alınan otomobil sürücüsü Kemal Sarıpınar'ın alkollü olduğu bildirildi. Çevrede toplanan görgü tanığı vatandaşlar ise köprü üzerinde sık sık benzer kazaların yaşandığına dikkat çekerek üst geçit yapılmasını istedi.