BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.397,14
HABER /  MAGAZİN

Alkolik güzele bir şans daha

Kraliçe seçildikten sonra çalkantılı bir yaşam sürmesi nedeniyle tacı sallantıda olan Amerikan güzeli Connor'a yeni şans.

Abone ol

Kraliçe seçilmesinin ardından yaşadığı çalkantılı yaşam nedeniyle tacından olma olasılığı gündeme gelen 2006 yılı ABD Güzeli Tara Connor, kendisine ikinci bir şans verilmesinden memnun olduğunu belirterek, ''Yüzünüzü kara çıkarmayacağım'' dedi.

Magazin gazetelerinde yer alan harerlerle ilgili yorum yapmaktan kaçınan Tara Connor, ''Bana ikinci bir şans verilmesini beklemiyordum. Yüzünüzü kara çıkarmayacağım'' diye konuştu. Connor, ayrıca alkolik olmadığını da savundu.

Kainat Güzeli (Miss Universe) organizasyonunun ortağı olan Donald Trump, düzenlediği basın toplantısında, uyuşturucu testi yaptırmayı ve rehabilitasyona başlamayı kabul eden 21 yaşındaki Connor'un iyi bir insan olduğunu belirterek, kendisine ikinci bir şans daha verileceğini duyurmuştu. ''New York'a gelen pek çok kadın ve erkek gibi Tara da kentin büyüsüne kapıldı'' diyen Trump, ''Her zaman insanlara ikinci bir şans verilmesi gerektiğine inandım ve Tara'ya da bu şansı vereceğiz'' diye konuşmuştu.