BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.401,13
HABER /  GÜNCEL

Alkışlar Şanlıurfa polisine

Şanlıurfa Emniyet Müdürü, Viranşehir'deki esnafla tek tek görüştü, çocuklara hediye dağıttı.

Abone ol

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, bugün Viranşehir'deki izinsiz gösterinin ardından ilçeye gelerek esnafla görüştü, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Şanlıurfa'dan sevk edilen çevik kuvvet ekipleriyle birlikte ilçeye gelen İl Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, esnafla görüşerek işyerlerini açmalarını istedi.

Viranşehir'in sahip olduğu maddi ve manevi değerlerle Şanlıurfa'nın en zengin ilçelerinden biri olduğuna işaret eden Çelik, ''Üç beş çapulcunun kimsenin rahatını bozmaya hakkı yok. Polis teşkilatı olarak sürekli yanınızdayız. Yeter ki bu tür olumsuzluklara alet almayın'' dedi.

Çocuklarla da bir süre sohbet eden ve çeşitli hediyeler veren Çelik, izinsiz gösteri yapanlara alet olmamaları konusunda çocuklara tavsiyelerde bulundu.

İlçenin giriş ve çıkışlarında tedbir alan jandarma ekipleri ise herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için Viranşehir Kaymakamlığı önünde önlem aldı.

Bu arada, DTP İlçe Başkanlığı'nca belediye hoparlöründen yaptırılan anonslarda, ''Basın açıklamasının başarıyla sona erdiği belirtilerek, vatandaşların provokasyonlara meydan vermeden dağılmaları'' istendi.