BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,89
ALTIN 2.440,85
HABER /  MAGAZİN

Alican Ulusoy kimdir kaç yaşında babası tanıdık bakın kim!

Yılın magazin olayında adı sıkça geçen Alican Ulusoy kimdir, kaç yaşında ve Alican Ulusoy Şeyma Subaşı ile aşk mı yaşıyor soruları gündemde. 8 dakika Acun Ilıca'dan boşanan Şeyma Subaşı'nın adı ünlü iş adamı Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding’i başkanı Alican Ulusoy ile anılıyor. Peki kimdir bu Alican Ulusoy iddialar doğru mu?

Abone ol

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı bugün 8 yıllık ilişkilerini 8 dakikada bitirdi. 2017 yılında görkemli bir düğünle evlenen çift bugün tek celsede anlaşarak boşandı. Peki Şeyma Şubası ve Acun Ilıcalı neden boşandı aldatma iddiaları doğru mu? Ayrılma haberlerinin ardından ortaya atılan bir iddia da Şeyma Subaşı'nın iş adamı Alican Ulusoy ile olan ilişkisi. Peki adı geçen Alican Ulusoy kimdir, kaç yaşındadır, babası kimdir? 

ALİCAN ULUSOY KİMDİR: 1977 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Alman Lisesi’nden mezun olduktan sonra American Inter Continental University’de "İşletme ve Yönetim Bilimleri" eğitimi aldı. Çok küçük yaşlardan itibaren ailemizin grup şirketlerinde çeşitli pozisyonlarda görev aldım.

Ulusoy Ailesi şirketlerinin ayrılmasından sonra holdingleşme kararı alarak, Ekim 2008’de Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding’i kurarak, aradan geçen kısa zamanda şirketini Türkiye’de ve yurt dışında lider bir marka haline getirmeyi başardılar. Şuan Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

PLAYBOY DİYE ANILIYOR: Alican Ulusoy, başarılı bir işadamı olmasının dışında, cemiyet hayatının en gözde bekarlarından biri. Hatta "Playboy" olarak bile anılıyor.

En bilinen ilişkilerinden biri manken Deniz Akkaya ile yaşadığı ilişkiydi. Hatta o dönem Deniz Akkaya'nın şiddete uğradığı ve çiftin sık sık kavga ettiği konuşulmuştu.

Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Selin İmer'in eşi Mustafa Ceceli ile birlikte kareye girdikleri bu poz çok konuşulmuştu.


Yakın arkadaşı Baran Süzer ile kadınların her zaman ilgi odağı olmayı başaran ikilinin bu pozu da, fotoğraftaki kadınların Instagram'da paylaşması ile ortaya çıkmıştı.


Daha önce 2005 Avrupa Güzeli Shermine Shahrivar ile Fransa'da günlüğü 12 bin TL olan bir dağ evinde tatil yaptığı dedikodusu da çok konuşuldu.

Daha önce 2005 Avrupa Güzeli Shermine Shahrivar ile Fransa'da günlüğü 12 bin TL olan bir dağ evinde tatil yaptığı dedikodusu da çok konuşuldu.

2014 yılında gerçekleşen Amerikan Müzik Ödülleri Töreni`nde giydiği transparan kıyafetiyle olay yaratan Bleona Qereti de Alican Ulusoy'un eski sevgilileri arasında