BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,67
HABER /  POLİTİKA

Ali Babacan'dan sürpriz açıklama! Herhangi bir ittifak içerinde olmayı doğru bulmuyoruz

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Kendi kimliğimizin inşası henüz bitmeden herhangi bir ittifak içerisinde olmayı doğru bulmuyoruz." dedi.

Abone ol

DEVA Partisi lideri Ali Babacan,  Ardahan'da bir otelde ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Babacan, "Parti olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önceliğimiz yeni bir parti olarak kendimizi anlatmak ve duyurmak. Kendi kimliğimizi inşa etme sürecindeyiz." dedi.

Ziyaret ettikleri her noktada çok olumlu karşılandıklarını, bunun mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Ali Babacan, "Vatandaşlarımızın bizi ilgiyle takip ettiğini gördük. Gittiğimiz her yerde güler yüzle karşılanıyoruz. Gün boyu tek bir olumsuz tepki almadık. Genel ülkenin durumuyla ilgili şikayetleri ifade ediyorlar ama partimizle ilgili tek bir olumsuz kelime duymadık. Destek ifadesinde bulundular. Partimize sıcak ve olumlu baktıklarını belirttiler." diye konuştu.

Ali Babacan, Posof'ta 1. Olağan Posof İlçe Kongresi'ni yapmalarının, parti olarak hızlı bir örgütlenmenin göstergesi olduğunu kaydetti.

Ardahan ve ilçelerinde çok büyük bir ilgi ve teveccüh gördüklerini anlatan Babacan, şöyle konuştu:

'Kendi kimliğimizi inşa etme sürecindeyiz'

"Dolayısıyla biz yarın seçim varmış gibi hazırız. Parti olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önceliğimiz yeni bir parti olarak kendimizi anlatmak ve duyurmak. Kendi kimliğimizi inşa etme sürecindeyiz. Kendi kimliğimizin inşası henüz bitmeden herhangi bir ittifak içerisinde olmayı doğru bulmuyoruz."

Parti olarak yerel basının güçlü olmasını önemsediklerini dile getiren Babacan, yerel basına makul ve adil bir destek sisteminin şart olduğunu sözlerine ekledi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Optimar Başkanı partilerin son oy oranlarını açıkladı 2 parti barajı geçemiyor
Foto Galeri Optimar Başkanı partilerin son oy oranlarını açıkladı 2 parti barajı geçemiyor Galeriye Gözat