BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,62
ALTIN 2.411,63
HABER /  SPOR

Alexten Tuncay itirafı

Alex'ten ilginç açıklamalar.. En dikkat çekeni ise Tuncay konusunda oldu.

Abone ol

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza, ligin ilk haftalarında sürpriz puan kaybı yaşadıklarını, ancak bunların futbolun içinde olduğunu ifade etti. Samandıra'daki tesislerde antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, büyük maçların takımı olduklarını, ancak Anadolu takımlarına karşı puan kayıplarını en aza indirmeleri gerektiğini kaydetti.

''TUNCAY'IN AYRILMASI BÜYÜK GÜÇ KAYBI''

Tuncay Şanlı'nın gitmesiyle Fenerbahçe'nin önemli bir gücünü kaybettiği yorumları hatırlatılarak, kendisinin bu konudaki düşüncesi sorulan Alex şöyle yanıt verdi: ''Çok büyük bir oyuncu. Takımdan ayrılması tabii ki büyük güç kaybı. Bunda şüphe yok. Tuncay uzun yıllar buradaydı ve çok başarılıydı. İngiltere'de de başarılı olması için ona destek olmamız gerekiyor. Sonuçta Türkiye'yi temsil ediyor. Sonuna kadar arkasındayım. Ancak, Tuncay gitti diye arkasından sürekli gündeme getirmenin alemi yok.

''KENETLENMELİYİZ''
    
Alex, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile yapacakları ilk grup maçını
kazanmaları için herkesin kenetlenmesi gerektiğini ifade etti. İlk maçta alacakları 3 puanın büyük bir moral olacağını anlatan Brezilyalı futbolcu şunları söyledi:
    
''Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grubumuzda ülkelerinin şampiyonları var. Biz de Türkiye şampiyonuyuz. Çekişmeli bir grup olacak. Umuyorum ki bu gruptan istediğimiz puanları aldığımız taktirde çıkabiliriz. Güzel başlamak önemli. Kendi sahamızdaki Inter maçı çok önemli. 3 puanla başlamak büyük bir moral olacak. Kendi sahamızda bunu başarabilmek için herkesin kenetlenmesi gerekiyor.''