BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.383,37
HABER /  SPOR

Alexten iddialı açıklamalar

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Alex, Inter'i orada yeneceklerini iddia etti.

Abone ol

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Alex, ligdeki Ankaraspor ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Inter maçlarını kazanmak istediklerini söyledi.

FB TV'deki katıldığı programda soruları yanıtlayan Alex, Ankaraspor maçlarının kendileri için her zaman zor geçtiğini, sahalarında ve deplasmanda hep zorlu maçlar oynadıklarını kaydederek, 'Son dönemlerdeki iyi performansımızı bu maçta da gösterirsek, kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Inter'i yine yeneriz

Sarı-lacivertli futbolcu, İtalya'nın Inter takımı ile deplasmanda yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi maçıyla ilgili görüşlerini açıklarken de şöyle konuştu:

"Inter ilk maçta bizim sıkı oyunumuzu beklemiyordu. Bu maçta kendilerini göstermek ve ispat etmek isteyecekler. Her zamanki baskılı ve koordineli futbolumuzu oynarsak, istekli ve coşkulu olarak sahada yer alırsak, Inter'i yeneceğimize inanıyorum."

Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılarını, takımın kalitesine ve bu kaliteye olan inançlarına bağlayan Alex, çok başarılı bir futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerine sahip olan Zico'nun da sahada kendilerine güvenmelerini ve her zaman topu takip etmelerini söylediğini, futbolcular olarak onun sözleriyle çok iyi motive olduklarını ifade etti.

Milli takıma destek

Türkiye'nin, Bosna-Hersek maçını kazanmak zorunda olduğunu unutmaması gerektiğini vurgulayan Alex, "Bence milli takım oyuncuları, son maçı da kazanarak Avrupa Şampiyonası'na gitmek konusundaki isteklerini ve kararlılıklarını Türk halkına gösterecekler" diye konuştu.

Avrupa Şampiyonası finallerine katılması halinde Türkiye'nin şansının ne olacağı yönündeki bir soruya Alex, 'Maçlarda Fatih hocanın elinde iyi bir kadro olursa, başarılı olacaklarına inanıyorum" yanıtını verdi.