BIST 10.183
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.476,22
HABER /  SPOR

Alexin iki şartı var

Fenerbahçe’yi sırtlamaya başlayan Sambacı, Kanarya’da kalmak için şu iki şartının yerine getirilmesini istiyor:

Abone ol

Yaş 30’a gelince...
Alex'in Fenerbahçe ile sözleşme yenileyip, yenilemeyeceği aylardır gündemi meşgul ediyor. Aslında bu konu hiç de o kadar karışık değil. Süper solağın gönlü Sarı-Lacivertli formayla yola devam etmekten yana. Ancak bunun için iki tane 'olmazsa olmaz' şartı var.

Birincisi Kezman kadar para kazanmak. Bu da yıllık 3.2 milyon Euro anlamına geliyor.
İkincisi 2 artı 1 yıllık sözleşme. 30 yaşındaki yıldız futbolcu, atacağı imzayla geleceğini de garanti altına almak istiyor.

Ve Mehmet Aurelio
Günün diğer haberi Aurelio'dan. Fener'den sonra A Milli Takım'daki yerini de sağlamlaştıran Aurelio'nun menaceri Bayram Tutumlu, başarılı futbolcunun gelen bütün cazip transfer tekliflerini geri çevirdiğini açıkladı. Türkiye'den Galatasaray ile Beşiktaş, Avrupa'dan da Betis, Valencia, Zaragoza, Bordeaux, Marsilya, İnter, Tottenham'ın Aurelio ile ilgilendiği ancak Sarı-Lacivertli oyuncunun, "Futbolu burada bırakacağım" diyerek, bu ekiplere sıcak bakmadığı belirtildi.

Chevanton listede
Fenerbahçe’nin Aurelio'nun menaceri Bayram Tutumlu'ya ayrıca çok özel bir görev daha verdiği öğrenildi. Tutumlu'nun Sarı-Lacivertliler'in isteği üzerine Sevilla'da oynayan Uruguaylı golcü futbolcu Javier Chevanton'u takip ettiği kaydedildi. 27 yaşındaki yıldızın İspanya'da yedek kaldığı için ayrılmayı düşündüğü ifade edildi. Fenerbahçe'nin yine Sevilla'da forma giyen sol kanat oyuncusu Luis Fabiano ile de yakından ilgilendiği bildirildi..

Fanatik